O concurentă trage o sperietură zdravănă mâine seară, de la 20:30, când Antena 1 va difuza o nouă ediție din acest sezon al show-ului „Burlacul”.

Pentru că are stări de leșin și dureri foarte mari, echipa decide să cheme salvarea, iar ea ajunge la spital unde intră pe mâna medicilor. Andrei nu stă pe gânduri când află că una dintre pretendente este bolnavă, așa că decide în puterea nopții să fie alături de ea.

Tânăra nu este singura aflată într-o situație delicată: nici noua sosită, Sabina, nu trăiește cele mai bune momente din viața ei, pentru că realizează în scurt timp că celelalte concurente au făcut o coaliție împotriva ei.

Andrei va continua să cucerească fiecare concurentă în parte. Întâlnirile de mâine vor avea loc în Porto, într-un parc tematic, pe malul râului Douro și într-un alt loc… la înălțime.

Un lucru e cert: tinerele intrate în competiție realizează că toate au un avantaj aparte în inima lui Andrei, așa că vine momentul în care trebuie să schimbe regulile jocului.

Două dintre ele decid să-i dezvăluie lui Andrei un secret al altei concurente, iar asta va face ca „Burlacul” să fie foarte dezamăgit. „Sunt dezgustat de ce aud. E primul moment de dezamăgire profundă pe care îl am în acest show”, spune Andrei. Despre ce este vorba și către cine sunt îndreptate aceste cuvinte dure, mâine, de la 20:30, la „Burlacul”.