Monique, una dintre concurentele de la Burlacul, a decis să părăsească show-ul matrimonial de la Antena 1 pe motiv că nu îi place de protagonistul Andrei Andrei.

A crezut că toate cele care l-au urmat în Portugalia sunt decise să îl cunoască și să îl cucerească, dar Andrei Andrei a descoperit aseară că nu e chiar așa. Monique, una dintre concurente, a decis să se retragă din concurs pentru că nu consideră că „Burlacul” este genul de bărbat alături de care se vede o viață întreagă.

Vizibil dezamăgit de faptul că tânăra a refuzat să continue competiția, Andrei i-a mărturisit că el a crezut că intențiile ei sunt sincere. Mai multe detalii din trecutul concurentei au ieșit la iveală, iar ea a recunoscut că se gândește în continuare la fostul ei iubit.

Andrei și-a dat seama încă din timpul întâlnirii cu ea că ceva nu este în regulă. „Monique are multe calități, dar modestia nu o caracterizează. Mi se pare că ascunde ceva… sau poate joacă rolul hard to get?”, s-a întrebat el. Cu toate că era dispus să îi mai acorde o șansă, Monique a decis să se oprească aici și se va întoarce acasă.

Deși fiecare în parte a crezut că se va bucura de o întâlnire privată cu Andrei, Ayda și Monica au fost nevoite să împartă atenția burlacului. Mai mult decât atât, vremea le-a dat peste cap planurile inițiale, care includeau o plimbare romantică pe malul oceanului, și au ajuns la bowling.

Norocoasa ediției de ieri a fost Andreea, cea alături de care „Burlacul” a mers la un centru SPA, la masaj. Intențiile lui au fost foarte clare: a vrut să elimine cât mai multe bariere și știa că un costum de baie va contribui din plin la asta.

„O să fiu foarte fericită dacă o să devii dependent de masajul meu!”, i-a mărturisit Andreea aseară și se pare că l-a convins pe Andrei, de vreme ce a primit trandafirul salvator.

Odată întoarsă la hotel cu mult ravnita floare, Andreea mai primește ceva, de data asta însă – o replică înțepătoare, venită de la Alice: „Oricum nu-l meriți, ești praf!”, i-a spus aceasta.

Și Ayda adună un buchet întreg de critici din partea unor concurente. „Ayda e din nou ținta glumelor pentru că le permite”, „Ayda e cea mai ofticată dintre toate”, „Ayda oferă spectacol gratuit și, din păcate, de proastă calitate” sunt doar trei dintre părerile exprimate în ediția de aseară.

Cu siguranță, conflictele vor căpătă o amploare din ce în ce mai mare în ediția următoare, pentru că fetele par să se grupeze în două tabere din ce în ce mai stabile.