Câinii și pisicile din România au propria lor companie de transport internațional care îi plimbă peste tot prin Europa pentru a putea fi aproape de stăpânii lor în vacanțe.

În timp ce unii români fac afaceri din transportul internațional de persoane, o companie din București s-a gândit că este mai profitabil să transporte prin Europa, câini și pisici.

Compania BOGDAN CONSTRUCT IMOB SRL, cu sediul în Str. Nicolae Galea Nr. 5, Bl. 10, Sc. A, Ap.1, Sector 5, București, specializată în transportul animalelor, îți poate duce prietenul necuvântător în șapte țări: Anglia, Germania, Franţa, Olanda, Belgia, Austria și Ungaria.

Compania este autorizată să efectueze transport internațional de animale în sistem traces.

Mașinile sunt dotate modern cu sisteme de climatizare automată astfel că transportul de câini și pisici poate fi efectuat pe toată durata anului.

Mijloacele de transport sunt utilate cu instalaţii de climatizare automate, și sunt deservite de personal calificat şi autorizat, astfel încât transportul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Maşinile cu care se efectuează transportul câinilor și pisicilor au în dotare un înregistrator de temperatura, care înregistrează temperatura din habitaclu pe toată durata transportului.

Pentru a putea transporta animalul în locaţia dorită trebuie îndeplinite următoarele formalităţi:
1. Să descărcaţi şi să completaţi formularul de rezervare de pe site-ul companiei www.transport-caini.ro , și să ni-l trimiteţi prin email la adresa office@transport-câini.ro.

2. După ce aţi fost contactat de reprezentantul companiei care vă confirmă rezervarea şi au fost puse la punct detaliile plecării, va trebui să faceţi plata transportului fie prin transfer bancar sau prin PayPal.

3.  Animalul dumneavoastră poate părăsi țara doar dacă are minim 4 luni, este vaccinat antirabic și deține paaport.

4. Câinele și pisica trebuie vaccinate antirabic cu cel puțin 21 de zile înaintea plecării din țară.

5. Microcipul trebuie implantat înainte de vaccinarea antirabică.

6. Cu maxim 24 ore înainte, căţelul/pisica, trebuie deparazitat/a ( intern, extern ) şi supus/a unui examen clinic, de către un medic veterinar .

7. Cu 5 zile înainte de data plecării trebuie să furnizați companiei datele de identificare ale animalelor pentru a completa sistemul traces.

Doar după ce toate aceste formalități au fost îndeplinite, animalul dumneavoastră poate părăsi granițele României.

Pentru o cotaţie de preţ pentru a fla cât costă un transport câini și pisici puteți contacta compania la numărul de telefon 0774.509.277.

Puteți vizita și paginile de socializare ale companiei pentru a afla părerile clienților care au apelat la serviciile de transport internațional de animale, facebook, twitter, google plus.