O campioană națională la atletism vrea să câștige X Factor România

Nimeni nu se aștepta ca pe scena X Factor să vadă aptitudini sportive, în loc de muzică. Însă o concurentă care aspiră să ajungă cât mai departe în concurs a reușit să provoace un moment cu totul și cu totul neprevăzut pe scena X Factor.

Campioană națională la ștafetă 4×400 m, concurenta se pare că i-a inspirat atât pe cei trei jurați, cât și pe Răzvan și Dani, prezentatorii show-ului: aceștia au dat naștere unei adevărate probe de atletism pe scena concursului, în care au mixat cu mult umor elemente din cunoscute probe de atletism, favoritele lor fiind ștafeta, dar și flacăra olimpică.

În timp ce jurații se antrenau și se organizau pe scenă, Dani a avut ideea să declare deschise „jocurile” cu o flacără improvizată. Cum s-a desfășurat totul, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de vinerea aceasta, 25 septembrie, de la 20.30.

În aceeași ediție, scena X Factor va fi locul de desfășurare al unor concurenți de vârste, ocupații și naționalități cât se poate de diferite. Așa se face că o surpriză va fi vinerea aceasta un grup de doi italieni, veniți de la Roma să arate că știu să cânte. Deși nu și-au găsit încă un nume pentru formația lor, cei doi speră ca X Factor să îi facă celebri și acesta să fie începutul unui șir lung de succese muzicale.

Din ediția de vineri seară nu va lipsi nici o cerere în căsătorie. Un concurent care se visează Pavarotti al României își va lua inima în dinți și își va cere de nevasta, prin telefon, prietena cu care tocmai a avut o ceartă. Ce va spune aceasta și ce replici au jurații X Factor, vineri seară de la 20.30 la Antena 1.