O campioană mondială în vârstă de 92 de ani, face furori la Chefi la cuţite

Elena Pagu, campioană mondială la marșuri, are 92 de ani și o poveste de viață care îi va impresiona definitiv pe cei din fața micilor ecrane, luni seară, de la 20:00, în cea mai nouă ediție ”Chefi la cuțite”.

Apariție unică în platou, cea mai în vârstă concurentă din show va pregăti pentru jurați savarine, dar în ciuda faptului că acest desert este preferatul lui chef Bontea, Elena se va asigura că apariția sa în fața lui chef Scărlătescu va fi una memorabilă. Tocmai din acest motiv, farfuria juratului va fi diferită de cea a colegilor săi: ”E fata din Pitești, care vine an de an îmbrăcată în mireasă pentru Cătălin. Dacă nu e ea, e o altă pretendentă către inima ta.”, îl vor tachina Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Povestea incredibilă a Elenei Pagu începe imediat după momentul pensionării, atunci când a început să facă mișcare pentru a scăpa de un sindrom depresiv. Din necesitate, ca mai apoi să fie obișnuință, sportul s-a transformat treptat și în pasiune: ”E vorba de un mod de viață. Acest lucru îmi creează o preocupare, îmi aduce entuziasmul, speranța, mișcarea. Nu mi se pare extraordinar, e un lucru foarte simplu. Iei o pereche de pantofi comozi, îi pui în picioare și ieși pe ușă. Se creează o deprindere, trebuie puțină decizie și consistență.”, declară aceasta. Ambiția a făcut-o să doboare un record mondial la un campionat în afara granițelor, devenind cea mai în vârstă participantă ce a reușit să ducă la bun sfârșit o astfel de cursă.

Elena Pagu are în palmares 8 titluri de campioană mondială, 5 de campioană europeană și 4 de campioană balcanică, iar luni seară își dorește să adauge lângă acestea și un vot de încredere din partea celor trei jurați ”Chefi la cuțite”: ”Nu știu dacă o să îi impresionez pe chefi cu farfuria mea, pentru că este o rețetă simplă. Dar mi-ar plăcea mult să ajung în etapa următoare.” Cum va decurge jurizarea acesteia, ce părere vor avea chefii despre preparatul său și, mai ales, ce surpriză îi va face Elena lui chef Scărlătescu, telespectatorii Antena 1 vor afla diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție a celui mai iubit cooking-show.