O barbă îngrijită, cu Stailer.ro se ține!

Moda bărbilor a revenit în forță de câțiva ani, iar bărbații par să fi îmbrățișat din plin acest vechi accesoriu. Dacă în vechime acest accesoriu era văzut de unii drept unul destinat mai degrabă preoților sau dascălilor, astăzi lumea e plină de „bărboși” de toate genurile și din toate categoriile sociale.

Stilul rock, cu barbă și păr lăsate să crească în voie, eventual cu împletituri sau alte accente, este completat de o multitudine de stiluri, precum clasicul barbișon, cu mustăți lungi sau scurte, cu barbă doar în partea de jos, fără mustață, cu contur sau fără.

Toate acestea le vedem în jurul nostru ca la un festival al bărbilor. Dacă te numeri printre cei care doresc o schimbare de look sau doar dorești o întreținere a acestui accesoriu masculin în mod profesionist, Stailer.ro îți pune la dispoziție cele mai șic saloane pentru aranjarea bărbii în Iași și în alte orașe mari din țară. De ce să alegi Stailer.ro? Îți vom spune în rândurile ce urmează.

Destinat profesioniștilor

Dacă ți-am stârnit interesul, află că Stailer.ro nu este doar un simplu site de tip catalog, ce îți listează saloanele de tuns barbă din oraș sau din apropierea ta. Vorbim, în primul rând, de o platformă destinată profesioniștilor, precum și celor care doresc servicii de calitate pentru o înfățișare îngrijită ca la carte.

Spunem aceasta pentru că aici vei găsi nu doar saloanele cele mai cunoscute afișate, ci lucrurile sunt duse cu un pas mai departe, în obținerea unei programări. Căci Stailer.ro exact pentru asta a fost conceput: pentru a face programări într-un mod mult mai simplu din același loc, fără a mai naviga pe site-urile de profil în căutarea unui salon disponibil.

Prin urmare, vei găsi aici saloane pentru aranjarea barbii in Iasi, in Cluj-Napoca, Oradea sau Timișoara, ca să dăm doar câteva exemple de orașe mari care s-au alăturat deja acestui proiect. Prin simpla tastare a serviciilor dorite, a orașului de reședință și a unui interval orar convenabil, Stailer.ro îți va afișa saloane pentru aranjarea bărbii în Iași sau alte orașe, cu prețuri, fotografii și stiliști disponibili, în funcție de serviciile și filtrele introduse de tine.

Toată operațiunea durează mai puțin de un minut, iar site-ul se mișcă intuitiv, astfel încât câmpurile sunt completate de la tastarea primelor litere din filtrele introduse de tine. După ce te-ai decis asupra salonului, rămâne să introduci datele tale personale și un număr de telefon, pe care vei primi confirmarea programării din partea administratorilor site-ului.

Din acest moment, poți sta liniștit, întrucât programarea făcută de tine este sută la sută sigură. Nu trebuie să mai dai telefoane de confirmare la salon, nici să te prezinți cu o oră înainte pentru a prinde un loc liber la salon, așa cum se practică în mod normal.

Dacă ai totuși nelămuriri, ai la dispoziție adresa de mail support@stailer.ro sau serviciul support live, pe care un specialist îți va oferi toate sfaturile necesare în vederea obținerii unei programări. Asta dacă nu ai parcurs întrebările suport, care îți oferă răspunsuri la toate dilemele legate de programarea la salon.