O actriţă de Hollywood vine în România! Iată motivul!

O actriţă de Hollywood vine în România! Iată motivul!
loading...

Celebra actrita mexicana, Patricia Reyes Espindola, cunoscuta pentru rolul din superproductia “Frida”, in care ii este mama Salmei Hayek, vine în România!

Publicul din Romania o cunoaste foarte bine din telenovele precum “Salome”, cu Edith Gonzalez, “Ingerul Noptii, “Maria Isabel”, “Copilul adus de mare”.

După ce s-a vindecat de cancer, actrita si-a reluat cariera artistica, ba mai mult, preda actorie in Ciudad de Mexico, la școala ce ii poarta numele.

Radhu, artistul roman de la Televisa, a fost invitat la o cina de catre Patricia, pentru a-l cunoaste si prin intermediul lui sa isi salute fanii din Romania!

Patricia este curioasa sa viziteze Romania, pentru ca, din punctul de vedere al artistei, ne asemanam enorm cu Mexicul, ca persoane, culturi, gastronomie, fapt ce a facut-o sa decida ca in curand va veni prin Romania, alaturi de singurul mariachi roman, Radhu!

Categories: SHOWBIZ

About Author

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro