Gina Pistol, Cosmin Păsărin, Octavian Strunilă și Cătălin Moroșanu fac în Bucovina o nuntă tradițională cu accente rock în cadrul show-ului Antena 1, Poftiți de vă iubiți.

Săptămâna aceasta e rândul altor patru vedete să pună umărul la treabă pentru a organiza o nuntă de vis unui cuplu din Bucovina. Anca și Mihai sunt doi tineri uniți de pasiunea pentru motoare, dar care nu au resursele materiale necesare unei nunți pe care să o țină minte toată viața. Nea Mărin intră în scenă cu ajutoarele lui, mai ales că dorințele tinerilor miri sunt o provocare și pentru amfitrionul de la „Poftiți de vă iubiți!”: „Nunțile în Bucovina sunt adevărate, tradiționale. Cred că de data asta trebuie să mă implic mai mult ca să-I determin să facem măcar 30 % din nuntă după tradiție. Pentru că e păcat. Ei vor să fie spre rock. Iar pentru mine e o mare provocare”, a mărturisit nea Mărin chiar înainte să se apuce de treabă, încrezător că va reuși să îmbine perfect tradiția cu pasiunea mirilor pentru motoare.

Și vedetele au fost încântate să ia parte la o astfel de desfășurare de forțe și au fost de-a dreptul cuceriți de peisajele în care au ajuns. Munca nu i-a ocolit pe cei patru, care au de îndeplinit tot soiul de sarcini, de la ales rochia de mireasă și ținutele domnișoarelor de onoare, la pregătirea tortului de nuntă, muls oi și vaci, vopsit garduri și făcut curățenie la animale, toate pentru a strange banii necesari organizării nunții. Dacă nea Mărin va fi mulțumit de Moroșanu, care nu îi iese din cuvânt și pe care îl apreciază pentru că „orice îl pun, face”, nu aceeași va fi situația cu Gina Pistol, pe care o cam ceartă. „Sinceră să fiu am simțit pe pielea mea cât este de greu să pregătești o nuntă, mai ales când trebuie să pui la punct absolut totul în doar o săptămână”, spune frumoasa blondină, care a avut și ceva problem de sănătate. Cu toate acestea, Gina povestește că s-a mobilizat și a pus umărul la organizarea superbei nunți tradiționale.

„Rezultatul a fost cel pe care ni l-am propus, adică o nuntă ca-n povești. Numai că sezonul acesta m-am certat rău cu nea Mărin, care parcă înnebunise! Am avut ghinionul să am o criză de bilă chiar în perioada filmărilor și mi-a fost rău aproape în fiecare zi. Numai că neastâmpăratul nea Mărin a stat cu gura pe mine non-stop și m-a certat, pentru că voia să fiu ca nouă. Iar pe mine mă știți că nu tac dacă cineva se ia de mine. Așa că sezonul ăsta am fost la cuțite și cred că nu mai sunt preferata lui”, își amintește, acum amuzată, Gina.

Problemele nu îi vor ocoli pe organizatorii nunții din Bucovina, mai ales că, pe lângă timpul scurt pe care îl au la dispoziție pentru a pune totul la punct și munca grea care îi obosește zi de zi, se pomenesc că rămân fără nași, iar mama Miresei refuză să vină la nuntă. Despre ce este vorba și cum va gestiona nea Mărin totul, telespectatorii Antena 1 vor afla luni și marți de la 20.30.

Anca și Mihai, mirii pentru care vedetele trec la munca de jos în edițiile din 5 și 6 octombrie, au mărturisit la „Poftiți de vă iubiți!” că anul acesta visau să își facă nunta, cu alai de motociclete și toate rudele aproape. Lipsurile material însă i-au împiedicat să își îndeplinească visul. Amândoi sunt pasionați de hard endure, iar Mihai este și campion național. Anca povestește că tatăl ei a fost pilot de raliuri și că ea a crescut practic printre mașini și motoare. Această pasiune i-a adus împreună, cei doi cunoscându-se pe Facebook. Prima oară s-au văzut în 2014, la etapa națională de hard endure de la Piatra Neamț.