Celebrul numerolog Anatol Basarab a făcut previziuni sumbre pentru România în anul 2018. Nu ne aşteaptă deloc lucruri bune. O nouă criză financiară va lovi ţara.

Va fi un an foarte interesant. În tradiția asiatică el este Anul Câinelui de Pământ și, într-adevăr, numerologic vorbind, în anul 2018 elementul pământului domină. Dacă în anul 2017 stihia focului a dominat, anul viitor dominantă va fi stihia pământului. Pe glob, în anul 2018 cataclismele naturale se vor accentua, iar în noaptea de Anul Nou sau a doua zi va trebui să memorăm o cifră, numerologic vorbind, foarte interesantă: 1-3-4-1-1-2. Ce înseamnă asta, o să vedem ceva mai târziu. Aceste numere vorbesc despre dominația focului și este posibil să se întâmple lucruri destul de tensionate sau neplăcute în legătură cu stihia focului chiar în noaptea de Anul Nou”, a spus Anatol Basarab în emisiunea „Voi cu Voicu„, de la Antena 3.

Anatol Basarab a dezvăluit că o nouă criză financiară puternică ar putea să ne lovească în anul 2018: Anul viitor va aduce cu el o criză economică care se va simți în unele state sau în unele economii mai puternic decât data trecută. Și toate astea se vor reface abia prin 2025. Cifra vibrației pentru România este 8, iar cea a lui 2018 este 9. Între 9 și 8 este o diferență de o singură unitate. 1 este legat de sistemul psihic, de viziunea asupra realității, concepției asupra realității, ideii, ideologiei. Dacă la anul România, prin tot (politic, economic etc), pe plan intern sau extern, are o o viziune, o concepție, o imagine adecvată asupra realității, totul va fi bine.