375 de echipe au participat la România Joacă Tenis la Dublu. Cifra reprezintă un record pentru competiția națională. Start la cel mai mare simultan de turnee de dublu din ţară, ediţia a III-a.

Pasionaţi de tenis, pregăti-va pentru un weekend plin de intensitate! Cel mai mare simultan de turnee din ţară începe cu un număr record: 375 de echipe au ales să fie prezente la România Joacă Tenis la Dublu! Duelurile din teren se vor desfăşura în acest weekend, în zilele de 21 şi 22 noiembrie a.c., în 16 oraşe, iar startul se da în această seară.

Fruntaşe au fost oraşele Arad, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Craiova, Mamaia, Piatră-Neamţ şi Timişoara, în care pasionaţii de sportul alb au umplut tablourile în mai puţin de 4 zile de la deschiderea înscrierilor. Pe lista şi-au făcut loc rapid şi Constanţa, Iaşi, Ploieşti, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Bistriţa, Baia Mare şi Bucureşti, oraş în care se vor desfăşura două turnee.

Tablourile celor 17 turnee sunt online pe pagină oficială a Tenis Partener – www.tenispartener.ro, cel mai mare circuit de tenis din ţară dedicat amatorilor.

Pe lângă recordul înregistrat în acest an la numărul de echipe înscrise, trebuie subliniat şi faptul că nu mai puţin de 40 dintre acestea sunt alcătuite din membri ai aceleiaşi familii, jucătorii concurând în combinaţii diferite, fie surori, fraţi sau echipe de verişori, fie formate pe generaţii, cum ar fi tată-fiu.

În al 7-lea sezon dedicat tenisului, desfăşurat pe terenuri acoperite, cel mai mare simultan de turnee din ţară reprezintă evenimentul ce da startul în mod oficial al Winter Series 2015-2016. Culoarea sezonului va fi galben fiind reprezentată de cea a tricoului România Joacă Tenis la Dublu, produs ce va fi distribuit tuturor jucătorilor.

Pentru cei mai competitivi dintre participanţi care evoluează în sezonul de iarnă, destinaţia este foarte clară: Winter Series Stars 2016, unul dintre cele mai apreciate evenimente coordonate de Circuitul Tenis Partener, dintr-un calendar cu peste 400 de turnee.

MPG_Tenis la dublu