Online-ul și media tradițională și-au dat mâna! Dincolo de conflicte, un proiect gândit pentru YouTube a ajuns, în mai puțin de un an, difuzat pe canalele media tradiționale de prestigiu.

„Pe Românește” este proiectul tânărului jurnalist Gabriel Fereșteanu și poate fi urmărit atât la TVR1, cât și pe Gold FM. În tot acest timp, zeci de mii de români dau like-ul de încredere și pe internet.
Experimente sociale inedite

Emisiunea promite experimente spumoase, informații utile, dar și muzică bună, cântată de invitați supriza. Cam cât mai costă damele de companie în ziua de azi, dacă au ele analize, cum reacționează oamenii când aproapele lor trece printr-o situație delicată, acestea sunt doar câteva din temele propuse de Gabriel Fereșteanu, care va avea grijă să îi taxeze pe români ori de câte ori este nevoie.

Din punctul meu de vedere conflictul nu a existat niciodată între platformele TV, Radio și internet. Mulți oameni de presă au criticat conținutul unor influenceri din online. Ceea ce am vrut eu să demonstrez este că poți să exiști, cu succes, atât pe internet cât și în media tradițională. Dacă te dai cu cremă de pantofi pe față și aștepți respect și apeciere….problema e la tine, creatorul de continut”, spune Gabriel Fereșteanu.

Zona de IT

O altă surpriză este prezența ca invitat permanent al emisiunii a lui Alexandru Tudor (The Link), jumătatea canalului YouTube Pe Românește, dar și youtuber cu peste 300.000 de abonați. Alex ne va vorbi despre ultimele trenduri în IT în materie de jocuri și nu numai.

„Pe Românește” poate fi urmărit pe YouTube și TVR 1, dar și la Gold FM, începând cu 25 Mai, în fiecare Joi de la ora 12:00.