La ce va duce gandul cand auziti cuvintele serigrafie, gravura, tampografie, print digital? La fidelizarea clientilor prin oferirea de materiale promotionale? Cu siguranta aceasta este una dintre cele mai bune practici prin care puteti arata clientilor multumirea si aprecierea.

Se apropie sfarsitul anului si este momentul prielnic pentru oferirea de cadouri clientilor dumneavoastra. Firmele au bugete si planuri dedicate pentru asta, avand certitudinea ca rezultatele apar de termen scurt si mediu. Imaginea companiei si valoarea brandului sunt foarte bine puse in valoarea de promotionalele de calitate oferite cu diverse ocazii, dar mai ales la final de an. Colaborarea cu firma de materiale promotionale Tropeum asigura calitatea produselor prin folosirea celor mai moderne tehnologii ce livreaza imprimari durabile si elegante.

Atu-urile atelierului Tropeum sunt furnizate de echipa pregatita sa faca fata oricarui proiect provocator, implementarea standardului de calitate ISO 9001 ce este mentinut cu rigurozitate, garantarea 100% a calitatii produselor si importarea produselor promotionale din multe tari de pe diferite continente. Accentul asupra calitatii este extrem de important pentru echipa de productie, clientul avand posibilitatea sa ceara inlocuirea produselor sau serviciilor ori returnarea banilor.

Parteneriatul cu firma de materiale promotionale personalizate se realizeaza pe termen lung si necesita o colaborare si comunicare stransa. Echipa Tropeum cunoaste si faciliteaza acest lucru prin capacitatea de productie tehnologizata la cel mai inalt nivel. Aceasta ii permite sa va ofere un control si mai bun asupra calitatii si al termenului de livrare si un cost mai mic de achizitie.

In cei 23 de ani de experienta, echipa Tropeum a finalizat peste 2.700 de proiecte si a colaborat cu peste 563 de clienti care si-au implementat cu usurinta strategiile de marketing. Experienta lor include chiar si identificarea promotionalelor potrivite pornind de la proiectul pe care il deruleaza clientul si rezultatele pe care doreste sa le obtina. Indiferent care este experienta dumneavostra de pana acum in acest domeniu, echipa Tropeum va poate asigura cresterea calitatii promotionalelor si a brandingului si reducerea timpului de livrare si a pretului.

Profitati de actiunile de marketing specifice finalului de an pentru a multumi si fideliza clientii intr-un mod inedit!