Noua Românie taie în carne vie. A validat doar 200 de membri din peste 2000 de cereri de înscriere

Românii se înghesuie să se înscrie în Noua Românie, însă doar o mică parte din cererile de înscriere în PNR sunt validate. Motivul? Nu oircine poate să devină membru în Partidul Noua Românie.

De aproximativ cinci luni de zile, PNR a demarat campania naţională „Vreau să fiu noul lider al României”, în cadrul căreia s-au primit peste 2000 de cereri de înscriere. Însă conducerea PNR a decis să accepte doar 201 persoane, adică doar 10% din totalul cererilor primite. O selecţie extrem de dură care arată gradul de seriozitate al campaniei.

Graţie noilor veniţi, PNR a reuşit să înfiinţeze şi două noi Organizaţii locale, una în Franţa şi alta la Hăşmaş în judeţul Arad.

„Deşi este an post electoral şi interesul pentru politică poate fi mai redus faţă de un an cu alegeri, faptul că am reuşit să captăm interesul a peste 2000 de români în doar câteva luni, reprezintă un semn bun. Ne agăţăm de orice mică speranţă pentru a construi om cu om, echipa Noua Românie, cu gândul că în 2024, românii vor avea ce vota. Vor merge cu inima deschisă la vot pentru a susţine candidaţii PNR. Muncim încă de pe acum pentru a pregăti echipele de candidaţi care să devină din 2024, noii lideri ai României”, a delcarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Continuăm să ne dezvoltăm, continuăm să selectăm în fiecare zi, noi membri care să devină viitorii LIDERI AI ROMÂNIEI.

Vino şi tu alături de Noua Românie dacă doreşti să devii noul lider al ţării. Să participi în alegeri şi să poţi să ai atribuţii legale pentru a produce schimbare în ţară.

Înscrie-te în PNR accesând acest link: https://partidulnouaromanie.ro/social/signup