Noua Românie, partidul fondat de tinerii neafiliaţi politic, a început procedurile de selecţie a candidaţilor care vor participa la alegerile europarlamntare din luna mai 2019. 

Românii dornici să-şi reprezinte cu mândrie ţara la Bruxelles din postura de europarlamentar, au acum ocazia să treacă de la vorbe goale la fapte reale.

În timp ce alte partide trimit la Bruxelles, candidaţi pe nepotisme, relaţii şi pe cei care sunt dispuşi să da bani grei pentru un loc eligibil, Noua Românie îşi alege candidaţii la europarlamentare printr-o procedură internă şi transparentă.

Dacă ai minim 23 de ani, împliniţi până cel târziu în ziua alegerilor europarlamentare, poţi să te alături echipei PNR şi să iei parte la selecţia internă.

Primul pas este să te înscrii în PNR, completând formularul online pe site-ul oficial.

Pasul doi, după validarea în PNR, este să desfăşori activitate în cadrul unei Organizaţii Locale, întrucât acesta este unul dintre criteriile de selecţie la europarlamentare alături de studii, proiect legislativ şi comunicare.

În perioada 1-19 august 2018, te poţi înscrie în cadrul selecţiei interne şi vei fi programat la audieri în Comisia Naţională de Selecţie.

Audierile vor avea loc în zilele de 25 şi 26 august 2018, la Sediul Central al PNR din Strada Halelor Nr. 17, Sector 3, București.

Parlamentul European, forul legislativ al Uniunii Europene, aleas prin scrutin direct o dată la cinci ani, este format din 751 de europarlamentari din 27 de state membre.

România are în prezent 32 de europarlamentari, însă numărul acestora ar putea creşte la 45 după retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

E nevoie de o nouă clasă politică, una curată, onestă, și care să lucreze pentru România și în interesul românilor. Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.