Partidul Noua Românie aniversează azi, cinci ani de la înfiinţare. PNR, primul şi singurul partid din România, creat de la zero de către tineri care nu au mai făcut politică, a reuşit în toţi aceşti cinci ani, să se ţină de cuvânt. A rămas partid curat, a refuzat toate alianţele şi fuziunile cu alte partide, nu a primit membri din alte partide şi nici traseişti politici.

În urmă cu cinci ani, pe 17 iunie 2015, Tribunalul Buucureşti a dispus înfiinţarea Partidului Noua Românie. Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu au fost cei patru membri fondatori ai PNR, patru tineri care au avut curajul de a pune bazele unui partid nou, curat, independent, total diferit de acutalele formaţiuni politice.

Nici nu ştiu când au trecut cei cinci ani. Parcă ieri a fost începutul acestui proiect unic în România. S-au întâmplat atât de multe lucruri în PNR în cei cinci ani de existenţă, căci aş putea scrie o carte care cu siguranţă ar avea mare succes. Mă bucur că am rezistat cinci ani pe cont propriu fără să ne încâlcăm principiile şi Statutul. Am făcut ceea ce am promis încă de la început şi rezistăm indiferent de obstacole şi greutăţi. Rolul PNR este acela de a oferi o alternativă reală la actuala clasă politică. O alternatică în care românii să creadă, să se implice, să o voteze. PNR înseamnă schimbare, inovare, evoluţie. Toţi cei care nu se mai simt reprezentaţi de actualii politicieni, sunt invitaţi să vină alături de noi. Doar aşa putem schimba ceva în România. La ceas aniversar, urez La Mulţi Ani tututor, foşti şi actuali membri ai Noua Românie. Fiecare dintre cei care au fost şi încă sunt membri ai PNR, au contribuit la dezvoltarea Noua Românie. Viitorul ne aparţine, trebuie să vrem mai mult, să muncim mai mult, să fim mai uniţi, mai serioşi, mai determinaţi şi mai dornici de reuşită. Să credem, să sperăm, să luptăm şi să nu cedăm“, a declarat Preşedintele Noua Românie, Sebastian Popescu.

Cele mai importante realizări ale Noua Românie în cinci ani de existenţă:

1. Înfiinţarea a 40 de Organizaţii Locale ale PNR.

2. Participarea la alegerile parlamentare în 2016 cu candidaţi în cinci judeţe: Timiş, Satu Mare, Neamţ, Gorj şi Vâlcea.

3. Participarea la alegerile locale parţiale de la Primăria Craiova din mai 2017 cu Sorin Preda Nica.

4. Participarea la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019. Sebastian Popescu, candidatul PNR a obţinut 30,850 voturi.

5. Atragerea a peste 20,000 de cereri de înscriere în Partidul Noua Românie.

Dacă vrei să ajuţi la scrimbare lucrurilor în ţară, alătură-te şi tu echipei Noua Românie, singurul partid care nu primeşte traseişti politici.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.