Partidul Noua Românie a aniversat, sâmbătă, 17 iunie 2017, la Sediul Central din București, doi ani de la înființare.

În urmă cu doi ani, pe 17 iunie 2017, Tribunalul București a admis înființarea Partidului Noua Românie la cererea celor patru membri fondatori: Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu.

Noua Românie, primul proiect politic curat din România, constituit de la zero de români neafiliați politic, își aniversează azi, doi ani de la apariția pe scena politică românească.

Aniversarea, desfășurată sub solganul ”Și tu ești Noua Românie”, a avut loc la Sediul Central PNR din Capitală în prezența Președintelui PNR, a Vicepreședinților naționali, Președinți de Filială Județeană, a Președinților și Vicepreședinților de Organizații Locale, a membrilor dar și a invitaților: Andrei Stăncescu – Colonel în retragere – dizidenet politic, Carmen Zamfirescu – Scriitoare și Florin Olteanu – Lector universitar și istoric.

În cadrul ceremoniei aniversare au fost acordate și patru premii: ”Membrul Lunii Mai 2017”, ”Președintele de Organizație al Lunii Mai 2017”, ”Președintele de Filială al Lunii Mai 2017” și ”Organizația Lunii Mai 2017”.

Mihai Eleodor Marin a primit trofeul pentru ”Membrul PNR al lunii mai 2017”, grație implicării sale în dezvoltarea Partidului Noua Românie.

Alexandru Diniță Sorescu a primit trofeul pentru ”Președintele de Organizație al lunii mai 2017”, grație implicării sale în dezvoltarea Organizației PNR Craiova.

Lucian Ninel Hornea a fost desemnat drept, ”Președintele de Filială al Lunii Mai” pentru munca depusă la dezvoltarea Filialei PNR București.

Organizația PNR Craiova a fost desemnată, sâmbătă, drept ”Organizația Lunii Mai 2017”.

În cei doi ani scurși de la înființare, PNR a reușit să înființeze 26 de organizații locale, șase sunt înființate în Capitală, patru în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, și 16 în marile orașe din țară: Ploiești, Constanța, Timișoara, Craiova, Cluj Napoca, Iași, Galați, Bacău, Brașov, Deva, Bălcești, Sibiu, Satu Mare, Oradea, Piatra Neamț și Tulcea.

Noua Românie a reușit să înființeze și prima sa filială din cele 43 posibile, în București, întrucât s-au înființat toate organizațiile de sector.

Până la finalul lui 2017, PNR își propune să aibă câte o organizație locală înființată în fiecare județ al țării.

Președintele PNR, Sebastian Popescu a anunțat la aniversare a doi ani de la înființarea PNR, că Biroul Executiv Național a convocat pe 15 septembrie 2018, Adunarea Generală a PNR pentru desemnarea candidatului Partidului Noua Românie la președenția României la alegerile din toamna lui 2019.

Noua Românie își va alege intern, în luna octombrie 2018, candidații la alegerile europarlamentare din luna mai 2019.

În luna iunie, PNR va continua să se dezvolte și sunt șanse foarte mari să se înființeze Organizații Locale la Arad, Buzău și Reșița.

Noua Românie, primul și singurul partid din România care nu acceptă traseiști politici, constituit din membri tineri și foarte tineri, este adevărata alternativă la actuala clasă politică.

Dacă vrei să te alături echipei Noua Românie, trebuie să ai minim 18 ani împliniți și să nu fi fost membru în alt partid în ultimii șapte ani.

Formularul de înscriere în PNR se completează doar online pe site-ul oficial al Partidului Noua Românie.

Urmărește pe facebook  activitatea Noua Românie.