Mulţi l-au vrut, mulţi l-au curtat, dar doar Noua Românie l-a convins să se înscrie. Alexandru Vîlvoi, tânărul care de trei ani se luptă cu instituţiile statului, pentru drumuri mai bune, din postura de Preşedinte al Asociaţiei România Fără Gropi, a ales să se alăture primului şi singurului partid din România, creat de la zero de către tineri neafiliaţi politic şi care nu primeşte în rândurile sale traseişti politici.

Alexandru Vîlvoi, a luat decizia de a se înscrie în PNR, după şase luni documentare, discuţii şi tatonări, timp în care a avut mai multe întrevederi cu Preşedintele PNR şi a participat ca invitat de onoare la Adunarea Generală a Noua Românie din 17 iunie 2018.

Cunoscut românilor drept tânărul care luptă de trei ani de zile cu autorităţile pentru a le face să-şi îndeplinească atribuţiile şi să repare drumurile, pentru a nu mai muri oameni în accidente rutiere provocate de gropile din asfalt,  Alexandru Vîlvoi doreşte ca demersurile sale din cadrul Asociaţiei România Fără Gropi să aibă şi sprijin politic pentru a putea fi puse în practică.

A ales Noua Românie pentru că este vorba de un partid nou, creat de la zero, de către tineri care nu au mai făcut politică şi că este prima formaţiune din România care nu acceptă traseişti politici. Ca o coincidenţă sau nu, PNR s-a născut în acelaşi an, 2015, când Alexandru Vîlvoi înfiinţa Asociaţia Fără Gropi.  Alexandru Vîlvoi a lansat un apel către români, la implicare, să vină alături de PNR pentru a schimba ceea ce nu ne place în propria ţară.

Aşa cum spuneai şi tu, ca nişte conicidente, acum trei ani de zile, şi eu fiind la fel de tânăr ca şi voi, am făcut nişte demersuri pentru a schimba România, pentru a îndrepta problemele cu care ne confruntăm, dar pe un domeniu concret, infrastructura rutieră. Şi voi la fel ca mine, sunteţi determinaţi în a rezolva problemele cu care ne confruntăm în fiecare zi. Sunteţi energici şi altruişti pentru cănoi ne implicăm şi pentru ceilaţi, nu doar pentru noi. Lucru care mie mi-a plăcut la voi. De aceea am venit în PN, tocmai pentru a fi un om în plis care luptă pentru aceste deziderate. Mai mult decât am făcut-o până acum în domeniul infrastructurii rutiere. Sper să fie de bun augur venirea mea, să fie şi un îndemn pentru alţi români din această ţară şi din afara ei, să se implice, pentru că asta ne lipste nouă, să ne implicăm, să ne organizăm, cazul de faţă cei care doresc să se inscrie în Partidul Noua Românie pentru a mişca lucrurile împureună. Să schimbăm ceea ce nu ne place”, a declarat Alexandru Vîlvoi la sediul Central PNR în momentul în care a fost anunţat că a fost validat ca membru în Noua Românie.

Preşedintele PNR, Sebastian Popescu i-a mulţumit lui Alexandru Vîlvoi pentru că a ales să se alăture echipei PNR şi totodată i-a înmânat decizia de validare ca membru PNR, o brăţară cu însemnele Noua Românie cât şi legitimaţia de membru.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.