Antidot a lansat alături de Alexo, noul lor single intitulat „E criminală”. Cei doi artişti au ales să combine între ele, două stiluri muzicale şi anume, Hip-Hop şi Reggae.

Continuând reţeta single-ului precedent „Printre vise călător”, care s-a bucurat de succes, având un feedback bun din partea ascultătorilor, rulând şi pe micile ecrane, Antidot şi Alexo aduc cu noua piesă un sound fresh, de vară ce transmite o stare pozitivă.

Antidot este un rapper ieşean care şi-a început cariera muzicală într-un mod profesional, începând cu anii 2006. De-a lungul timpului a colaborat cu artişti consacraţi, are la activ 2 albume solo şi unul cu trupa şi în prezent lucrează la un nou album solo.

Alexo, finalist al show-ului „M-a făcut mama artist de la Prima Tv”, este un tânăr interpret care a luat contact cu muzică încă de la vârsta fragedă de 4 ani. A cântat alături de artişti consacraţi ai momentului, unul dintre ei fiind Connect-R.

Muzica şi versurile piesei „E criminală”, aparţin lui Antidot şi Alexo, piesa este semnată de labelul SprintMedia, de mix-master s-a ocupat Antidot şi Alex Maxim în studiourile AndyMedia, iar prin acest single ei prezintă povestea unei fete care face furori printre băieţi şi totodată se lasă greu de agăţat.