Senzatia pe care ti-o ofera achizitionarea unui apartament nou nu se compara cu nimic in lumea acesta, mai ales daca ai facut o investitie buna. La momentul actual, pe site-ul fideliacasa.ro se gasesc o multime de anunturi pentru apartamente, case, garsoniere, vile si terenuri in Iasi sau in proximitatile acestuia. Foarte multe anunturi despre apartamente noi Iasi si-au facut loc inca de la inceputul pandemiei, iar preturile sunt cele mai oportune. Pentru o familie tanara achizitionarea primei locuinte reprezinta o “caramida” stabila pentru fundatia nucleului familial si, desigur, ofera protectia si necesitatile viitoarei generatii.

 

Este usor sa gasesti apartamente 4 camere Iasi noi care sa fie dotate de toate utilitatile necesare precum 2 bai, centrala de incalzire proprie sau balcon cu dimensiuni generoase.

 

Ce avantaje au apartamentele noi din Iasi?

 

Compartimentare – un avantaj foarte mare al apartamentelor noi este compartimentarea. Structura acestora, dar si compartimentarea acestora este gandita de asa maniera incat sa te bucuri de mai mult spatiu. Acest lucru se aplica si in cazul apartamentelor mai mici, eliminand astfel senzatia de sufocare.

 

Cheltuieli reduse– un alt avantaj foarte important al apartamentelor noi. Daca alegi sa achizitionezi o locuinta noua, vei sti din start care sunt toate cheltuielile si nu vei avea surprize neplacute, precum instalatii vechi care cedeaza, mucegai, umiditate, etc.

 

Calitate – materialele de constructie folosite in ridicarea noilor apartamente sunt de cea mai buna calitate, astfel incat tu te vei bucura linistit de un apartament excelent pentru o perioada foarte lunga de timp. Vom include tot la acest capitol si valoare apartamentului in timp. Este evident ca noile locuinte vor valora mai mult ca cele vechi odata cu trecerea timpului.

 

Siguranta – siguranta ta, a familiei tale, dar si a locuintei sunt elemente de care trebuie sa tii cont atunci cand decizi sa iti achizitionezi o locuinta.

 

In momentul in care decizi sa cumperi un apartament, trebuie sa iei in considerare mai multe criterii. Desi printre primele criterii de pe lista se numara, in general, pretul, suprafata si localizarea acestuia, in hotararea finala se regasesc si alti factori, cum ar fi etajul la care e situat apartamentul. Daca nu petreci prea mult timp acasa si mai si obisnuiesti sa pleci frecvent in calatorii de serviciu, probabil ca o unitate locativa in bloc nou ar fi cea mai buna alegere pentru tine. Asta pentru ca un apartament poate ramane nelocuit pentru o perioada destul de lunga, fara a-ti crea batai de cap. O casa, pe de alta parte, necesita mai multa grija si atentie, cu atat mai mult cand proprietarii lipsesc pentru mai multa vreme – caz in care ar trebui sa apelezi la ajutorul unor vecini sau prieteni pentru a o supraveghea. Un apartament la bloc este, in general vorbind, mai bine izolat decat o casa – iar asta nu doar datorita  aplicarii unui sistem termoizolant, ci si pentru ca un asemenea imobil are mai putini pereti exteriori, expusi intemperiilor (invecinandu-se, in rest, cu alte locuinte). La aceasta se adauga, desigur, si suprafata locativa mai mica, ambele aspecte contribuind la mentinerea costurilor de intretinere la un nivel scazut, mai ales pe timp de iarna. Unitatile locative din cadrul noilor ansambluri rezidentiale sunt si mai avantajate la acest capitol, acestea beneficiind de o performanta energetica ridicata, datorita noilor standarde de dezvoltare sustenabila. Si costurile eventualelor reparatii sunt, totodata, mai mici pentru un apartament. Luand in cosiderare aceste beneficii pe care viata intr-un apartament o ofera este usor sa afli ultimele noutati despre apartamente in ansambluri Iasi la preturi avantajoase pentru toti!