Nicoleta Luciu se consideră o fabrică de făcut bani. Declarația a fost făcută de vedetă, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Este una dintre cele mai sexi femei din România, dar „Dincolo de aparențe” se află o personalitate puternică, generoasă și foarte credincioasă.

Nicoleta Luciu vine sâmbătă, de la 13:00, la Antena Stars și îi dezvăluie Florentinei Fântânaru principiile după care se ghidează în viață: atenția față de ceilalți și planificarea fiecărui pas pe care urmează să îl facă.

Nicoleta recunoaște că este o fire foarte independentă, căreia nu îi place să dea explicații pentru felul în care cheltuiește banii, iar asta se datorează cu siguranță și faptului că și-a câștigat existența încă de când era foarte mică.

„Eu întotdeauna am fost o fabrică de făcut bani”, declară vedeta care și-a știut mereu valoarea și a început să aibă propriile venituri de la 15 ani.

Nicoleta Luciu își reproșează doar că nu și-a continuat studiile, dar este foarte mulțumită de viața ei.

„Important e ce ai acasă, nu ce crede lumea”, declară ferm Nicoleta.

Care sunt viciile sale, cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat din București, cum s-a comportat cu soțul ei atunci când căsnicia lor a traversat o perioadă foarte agitată și ce relație are cu tatăl ei, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.