Nicole Scherzinger, fostul lider al trupei Pussycat Dolls, vine în România pentru a susţine un recital incendiar la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur de la Braşov.

TVR a dezvăluit numele vedetei internaţionale care va concerta în seara de Gală a Festivalului Cerbul de Aur 2018.

Nicole Scherzinger, cu peste 15 milioane de fani pe reţelele de socializare din întreaga lume, vedeta americană va fi pentru prima dată în faţa publicului din România la Cerbul de Aur şi în direct în concertul transmis de TVR pe 1 septembrie.

La Braşov, Nicole Scherzinger va interpreta hiturile lansate solo și cele pe care le-a cântat alături de Pussycat Dolls.

Bună! I’m so excited to come to Romania and perform for you all in Brasov on the 1st September. Get ready to party with me!”, a declarat Nicole Scherzinger.

“Stickwitu”, “Don’t Cha” sau “Buttons”, câteva dintre hiturile pe care le-am fredonat şi pe care am dansat cu toţii, sunt cele care au făcut-o celebră pe Nicole alături de Pussycat Dolls.

După ce a urcat în Top 10 Billboard Hot cu hiturile lansate alături de Pussycat Dolls,  Nicole a urmat o carieră solo, colaborând cu artişti precum Enrique Iglesias, Eros Ramazzotti, Shaggy, Will Smith, P. Diddy, Snoop Dogg, Timbaland, 50 Cent, will.i.am etc.

Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare şi atriţă, Nicole şi-a legat numele şi de o serie de show-uri tv de succes. În 2001 a câştigat prima ediţie de „Popstars”,  în 2010, “Dancing with the Stars”. Începând din 2011, a făcut parte din juriul X Factor din Statele Unite și Marea Britanie.

Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009.