Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli dezvăluie ce au gătit pentru starurile de la Hollywood

Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli dezvăluie ce au gătit pentru starurile de la Hollywood
loading...

Chefii Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli vin la Te pui cu blondele unde dezvăluie ce au gătit pentru starurile de la Hollywood.

Marți, 11 august, de la ora 21.30, la “Te pui cu blondele?”, Nicolai Tand, Sorin Bontea și Antonio Passarelli vor dezvălui ce preferințe culinare au vedetele de la Hollywood pentru care au gătit.

Dacă celebrul regizor Francis Ford Copolla a mâncat cu mare poftă tagliatelle cu broccoli și vongole (scoici) pregătite de Antonio, Jeniffer Aniston a fost foarte încântată de porția de pui gătită special pentru ea de Nicolai, într-un renumit restaurant parizian.

Ce va povesti Sorin Bontea despre Roger Moore, cunoscut din serialul “Sfântul”, pe care acesta l-a întâlnit în repetate rânduri, telespectatorii Antenei 1 vor afla marți, 11 august, de la ora 21.30, la cel mai longeviv show de cultură generală, “Te pui cu blondele?”, prezentat de Dan Negru.

Categorii: SHOWBIZ

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<

14 + 17 =