Vara aceasta, Antena Stars le oferă telespectatorilor posibilitatea de a-şi provoca vedetele preferate la gesturi nebuneşti, în cadrul celei mai noi campanii a postului, “STARoganţa”.

Fie că vedetele se vor provoca între ele, fie că telespectatorii le vor provoca pe vedete sau acestea din urmă vor lansa o provocare către telespectatori, „STARoganța” îi va scoate din zona de confort și pe unii, și pe ceilalți şi va aduce multă distracție.

Printre vedetele care au acceptat provocarea sunt şi gazdele emisiunii „Star Chef” de la Antena Stars, Nicolai Tand și Maria Simion, care au fost nevoiţi să umble prin Bucureşti, la peste 40 de grade Celsius, cu autobuzul, purtând labe de scafandru, ochelari şi tub pentru oxigen, numai pentru a da curs primei provocări primite. Cum s-au descurcat cei doi, cum i-au privit oamenii pe care i-au întâlnit în drumul lor și care au fost cele mai simpatice reacții ale lor, telespectatorii Antena Stars pot vedea în cel mai nou promo STARoganţa, care rulează deja pe Antena Stars.

Telespectatorii îşi vor putea trimite provocările, atât sub formă de text, cât şi sub formă de foto sau video pe pagina de facebook Antena Stars,  ca postare sau drept comment la postările campaniei, iar echipa Antena Stars se va asigura că aceştia le vor şi executa. Orice provocare e posibilă, mai puțin STARoganțele care pot leza fizic sau moral persoanele implicate.

În ce alte situații greu de imaginat se vor regăsi vedetele postului, dar și cum se vor răzbuna acestea atunci vor avea ocazia să lanseze la rândul lor o provocare, rămâne de văzut în acestă vară la „STARoganța”, la Antena Stras. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.staroganta.antenastars.ro