Italianul X Factor a cucerit publicul din România cu vocea sa superbă şi pleacă acasă cu marele premiu X Factor 2021 în valoare de 50,000 de euro.

Nick Casciaro, Jomajii, Andrei Duțu și Bryana Holingher au fosr cei patru finalişti ai sezonului 10 X Factor România.

Ediția din 23 decembrie 2021 a fost una plină de momente spectaculoase și interpretări excepționale, însă publicul a votat cine va obține premiul de 50.000 de euro.

Piesa solo, duetul cu mentorul și duetul cu invitatul special au fost ultimele trei momente pregătite de concurenți în încercarea de a convinge publicul că au factorul X căutat în acest an.

Invitata specială a lui Andrei Duțu, Lora, a declarat: ”Sunt flatată că am fost chemată să cânt alături de cea mai bună din concurs”.  Bryana Holingher va interpreta duetul special al serii alături de Super 4.

Foștii concurenți ai lui Florin Ristei au declarat: ” Ne-am întors pentru Florin și  să o încurajăm pe finalista lui. Cu toate că este foarte mică, are o voce foarte mare”.”Invitatul nostru va completa foarte interesant tot peisajul acesta colorat de la noi din trupă”, a spus Delia despre Zanni. ”Îmi doresc să le port noroc și să mă vadă util”, a adăugat artistul.

Pe Nick Casciaro, duetul cu invitatul special i-a adus pe scenă alături de Dinu Iancu Sălăjanu, corul Acapella și Andrei Calancea, fost membru al grupei Loredanei.

Nick Casciaro a reușit să impresioneze telespectatori și va pleca acasă cu marea victorie.

Nick Casciaro a avut trei momente excepționale și a reușit să impresioneze publicul cu talentul său, dar și timbrul vocal. Un lucru este cert, Nick Casciaro a transmis emoție pură celor de acasă și i-a convins că își merită locul în Marea Finală a sezonului 10 X Factor.

Piesele sale au reușit să impresioneze jurații și au generat „avalanșe” de aplauze, semn că fiecare interpretare a ieșit exact așa cum trebuia. Talentul, vocea și felul carismatic l-a făcut câștigător pe Nick Casciaro.

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Acesta a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Istoric câştigători X Factor România:

  1. Andrei Leonte – 2011
  2. Tudor Turcu – 2012
  3. Florin Ristei – 2013
  4. Adina Răducan – 2014
  5. Florin Răduţă – 2015
  6. Olga Verbitchi – 2016
  7. Jeremy Ragsdsle – 2017
  8. Bella Santiago – 2018
  9. Andrada Precup – 2020
  10. Nick Casciaro – 2021