Celebrul concurs tv de talente pentru copii, care aduce audiențe uriașe postului Antena 1, revine pe micul ecran din 15 martie, cu sezonul cinci.

În prima ediţie a celui mai popular show de talente din România, „Next Star”, se vor reuni, pentru prima dată, toţi cei patru câştigători ai emisiunii. Aşadar, vor urca pe scenă, pentru un moment special, Omar, Vanessa, Isabela şi Rose Mary.

Şapte copii talentaţi ai României vor veni pe 15 martie, în faţa juriului format, şi de această dată, din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, pentru a-şi demonstra talentele artistice. Dintre aceştia se va alege un singur finalist.

Realizatorii emisiunii au pregătit nenumărate surprize pentru concurenţii primei ediţii. Una dintre ele este apariţia lui nea Mărin şi a elevilor săi de la dansuri pe scena de la Next Star, pentru a juca alături de o concurenţă care va interpreta muzică populară. Şi atât de tare s-a zguduit scena cu cei 20 de dansatori, că aceasta a avut nevoie de reparaţii imediate pentru ca show-ul să poată continua.

De surprize vor avea parte şi membrii juriului. Pepe este unul dintre cei care “şi-o fură” încă din prima ediţie. Ce a păţit Pepe, telespectatorii Antenei 1 vor afla pe 15 martie, la Antena 1, în prima ediţie a celui de-al cincilea sezon al show-ului “Next Star”.