Alexandra Nestea, câştigătoarea premiului special “Serban Georgescu” la festivalul “Flori de Mai 2014”, și-a luat numele de scenă NesteA, și împreună cu Juju, fost concurent la X Factor, au lansat piesa I’ts Not Over.

Alexandra Nestea alias NesteA, revine în atenţia publicului din România cu un nou single, realizat în colaborare cu JUJU, fost concurent X Factor care s-a făcut cunoscut prin colaborările sale cu Simona Nae (Doi Nebuni) sau Jo (Înapoi).

Cu piesa aceasta vreau să vă aducem vara şi soarele chiar şi atunci când este înnorat afară. Mi-a plăcut mult colaborarea cu toată echipa, ne-am distrat maxim la înregistrări iar rezultatul este unul pe măsură. Oficial deschidem sezonul de vară cu o super piesă”, a declarat NesteA.

Piesa “*It’s Not Over*” a fost produsă de Radu Sîrbu în studiourile Rassada Music şi este un catchy track ce combină mai multe stiluri muzicale cu o atitudine şi energie pozitivă.

“It’s Not Over este o piesă de vară, cu o temă instrumentală foarte interesantă pe care sunt sigur că lumea va dansa şi se va distra. Ştim că ascultătorii vor simţi energia pozitivă pe care vrem să o transmitem prin intermediul acestei piese şi sperăm să o auzim la toate pool party-urile de pe litoral, în acesată vară”, spune Juju.