Tupeu şi nesimţire fără margini din partea Ministrului Transporturilor, Lucian Șova. Pentru că este şi deputat, Lucian Şova primește, lunar, de la stat, 4.000 de lei bani de chirie, deși are apartament în București.

Șova susține că legea îi permite, neavând domiciliul în București, menționând că fiica sa, studentă, locuiește în acel apartament și că nu poate împărți locuința de 44 mp cu ea.

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova s-a folosit un tertip legislativ care prevede faptul că deputaţii şi senatorii care nu au domiciliul în municipiul Buucreşti, pot primi lunar 4000 lei bani de chirie. Ministrul deţine un apartament în Bucureşti, dar are domiciliul în buletin pe altă adresă, nu în Capitală. Aşa, stimabilul deputat a fentat legea ca să încaseze lunar 4000 de lei.

În apartamentul de 44 de mp din Capitală, locuieşte fiica Ministrului Transpotrturilor.

„Am un apartament în București de 44 mp, iar în conformitate cu prevederile legale cei care nu au domiciliu în București pot primi o indemnizație pentru chirie. Am o fiică studenta cu care nu pot să împart un apartament. În jur de 4.000 de lei primesc. Asa e legea, când se va schimba ne vom conforma. Nu vad de ce ar trebui sa ma simt rau daca respect o prevedere legală”, a spus Lucian Sova la Antena 3 la emisiunea Exces de putere.

Lucian Şova nu este însă singurul parlamentar care are casă în Bucureşti şi încasează bani de la stat pentru chirie. Vom prezenta în curând lista completă cu parlamentarii care încasează cu nesimţire bani de chirie deşi au proprietăţi în Bucureşti.