Mihai Goțiu, senator USR, a fost surprins pentru a doua oară dormind în Parlament, la doar câteva zile după ce a adormit la şedinţa celor două camere reunite pe bugetul pe 2017.

Dacă prima dată să zicem că e scuzabil, a doua oară deja este nesimțire. Mihai Goțiu doarme la prorpiu în Parlamentul României, pe o leafă de 200 de milioane de lei vechi.

Senatorul care Salvează România dormind, a fost prins din nou în timp ce dormea în Parlament. Dacă prima dată a dormit în Camera Deputaților, de astă dată se odihnea pe scaunul din plenul Senatului României.

Contactat telefonic la emisiunea ”Obiectiv”, de la Antena 3, Mihai Goțiu a afirmată că poza i-a fost făcută în timp ce clipea și a argumentat că era în pauză.

Anterior, a declarat că a fost obosit de procedura bugetului care ar fi „o cacealma”.

Evident, mă odihnesc și eu. Eu am hotărât așa, să mă odihnesc puțin până când trece partea asta (…). Prefer să mă odihnesc în momente când totul trenează și să fiu atent în momentele în care contează”, a spus senatorul Mihai Goțiu.

Mihai Goţiu, ales pe 11 decembrie 2016, senator din partea USR, iar acum deţine şi funcţia de Vicepreşedinte al Senatului României, doarme în Parlament pe o indemnizaţie de 200 de milioane de lei lunar.

Cu astfel de “tineri bine pregătiţi” Salvează USR România? Acum încep să vadă şi românii ce au votat în realitate când au pus ştampila pe USR.

La indemizația de senator și vicepreședinte al Senatului României, Mihai Goțiu primește și 4000 de lei pentru cazare. Oare cum justifică acești bani dacă el doarme în Parlament?