Eugenie Bouchard a făcut un gest total lipsit de fair play, Canadianca a refuzat să-i strângă mâna Alexandrei Dulgheru, după tragerea la sorţi pentru întâlnirea Canada-România din Fed Cup.

Gest arogant şi nesimţit la tragerea la sorţi din barajul Canada-Romînia. Numărul 7 WTA, Eugenie Bouchard a refuzat să dea mâna cu românca Alexandra Dulgheru în faţa presei, motivând că ea nu crede în ideea de a ura succes înainte de meci.

“Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla”, a declarat Bouchard pentru DolceSport.

Dulgheru a spus că a fost surprinsă de reacţia lui Bouchard: A fost puţin ciudat, pentru ca ei au spus «shake hands», iar ea nu a vrut. Aşa a decis ea. A fost puţin ciudat momentul, dar fiecare se comportă cum vrea. Poate nu a dat bine pe camera, dar nu ne deranjează.

Irina-Camelia Begu o va întâlni sâmbătă seară de la ora 200.00, pe Francoise Abanda în primul meci al confruntării Canada-România. Iar Alexandra Dulgheru va juca în companiei Eugeniei Bouchard, sâmbătă, în prima zi a întâlnirii Canada – România, din Fed Cup, programată la Montreal.

Duminică, în a doua zi a întâlnirii vor avea loc partidele:

Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) – Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA)

Francoise Abanda (locul 260) – Alexandra Dulgheru (locul 69)

Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann – Andreea Mitu/Raluca Olaru