Neil Patrick Harris a șocat audiența duminică seară, când a apărut aproape gol pe scena premiilor Oscar. Actorul a apărut pe scenă, aproape gol, având pe el doar o pereche de chiloți albi, șosete negre și pantofi.

După o deschidere originală a galei, cu un musical alături de  Anna Kendrick şi Jack Black, realizat ca un omagiu adus istoriei cinematografiei, actorul Neil Patrick Harris a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a venit pe scenă în chiloți.

Actorul, aflat pentru prima dată în postura de prezentator la Oscar, a apărut pe scenă, aproape gol, având pe el doar o pereche de chiloți albi, șosete negre și pantofi.

Neil Patrick Harris a parodiat astfel o scenă din filmul Birdman, în care Michael Keaton aleargă în chiloți prin Times Square.

Actoria e o meserie bună, iar viitorul nostru este în mâinile vedetelor tinere”, a spus actorul pe scenă, după care i-a prezentat pe Margot Robbie și Miles Teller.

Neil Patrick Harris a glumit şi pe seama încasărilor mici generate de multe lungmetraje nominalizate la categoria “cel mai bun film”, spunând că “American Sniper”, cu cele 300 milioane de dolari ale sale reprezintă “un fel de Oprah Winfrey”.

În ultimii zece ani, Neil Patrick Harris a prezentat de două ori premiile Emmy şi de patru ori premiile Tony.

Neil Patrick Harris - oscar 2015