După ce în urmă cu doar câteva luni, Alexandra Ungureanu şi Crush lansau noul single „C’est la vie” avem, în sfârşit, veşti de la making of!

„C’est la vie” este o piesă al cărei titlu a fost inspirat dintr-o foarte cunoscută expresie franţuzească şi al cărei mesaj te provoacă să vezi întotdeauna partea pozitivă a vieţii şi să nu te laşi doborât de obstacolele pe care le întâmpinăm. Noul single „C’est la vie” promite să impresioneze fanii cu un sound nou, adaptat spre o direcţie curajoasă şi cu care Alexandra Ungureanu şi Crush se identifică perfect.

Despre noul single Alexandra spune că „este o piesă deep house, care ne place foarte mult, care are un mesaj profund, transpus pe o linie melodică modernă şi care dezvăluie un binecunoscut tipar al iubirii, dar care totodată te învaţă să exclami <C’est la vie> şi să îţi asumi aceste vorbe“.

În timp ce versurile piesei sunt scrise de Alexandra şi de băieţii de la Crush, videoclipul poartă semnătura lui regizorului Anthony Icuagu, care a ales un concept inedit pentru filmări.

Astfel, cadrele trase într-un parc de distracţii au venit în completarea poveştii noului single şi simbolizează ideea că viaţa are suişuri şi coborâşuri, dar că poate însemna şi distracţie şi adrenalină, dacă eşti deschis să experimentezi şi să nu îţi fie teamă de provocări.

Filmările au început la prima oră a dimineţii, iar fiecare membru al echipei ştia exact ce are de făcut. Alexandra a intrat la machiaj şi apoi styling, după care au urmat Radu şi Sorin de la Crush, în timp ce Anthony şi staff-ul tehnic pregăteau ultimele detalii ale scenariului şi ofereau ultimele indicaţii celor doi protagonişti ai poveştii din clip.

Concret, povestea din piesa „C’est la vie” e transpusă în imagini prin prezenţa diafană a unei tinere visătoare, care hotărăşte să iasă la o plimbare într-un parc de distracţii, pentru a-şi limpezi gândurile. Însă atunci când un băiat o întâlneşte întâmplător pe stradă şi se îndrăgosteşte de ea spontan, cei doi dau startul unui joc inocent al iubirii. Tipul o abordează, o invită să urce împreună într-un carusel şi să se lase purtaţi de senzaţii tari. Deşi în final fata dispare în mod misterios, admiratorul ei se consolează cu pălăria pe care străina cea frumoasă o uită în urma ei.

Stilul vestimentar cald şi original al Alexandrei Ungureanu este prezent şi în videoclipul noului single „C’est la vie” – botinele, fusta cu franjuri generoşi şi poncho-ul feminin sunt detaliile care scot în evidenţă întregul look. Acesta e ideal completat de un make-up-ul discret, dar luminos al artistei şi de un hairstyle în linii relaxate, întocmai ca şi mesajul piesei.