După ce a șocat cu videoclipul „Picture Perfect”, condimentat cu scene sado-maso, NAVI surprinde din nou. Invitată să apară în clipul de debut al bunului ei prieten, Andrei Neagu, artista și-a asumat cele mai hot momente din scenariu.

Dacă în propriile producții apare legată și în ipostaze foarte erotice, pentru clipul „The Way She Moves”, NAVI a fost numai lapte și miere… la propriu!

Regizorul Matei Șopterean a gândit special pentru ea o scenă în baie, în care artista se dezbracă de lenjeria sexy și se răsfață într-o cadă plină cu lapte.

„The Way She Moves” este single-ul de debut al lui Andrei Neagu, un tânăr artist din Pitești cu care NAVI colaborează din 2012 și pe care îl consideră ca un frate.

„Suntem o mică familie muzicală, ne susținem unul pe celălalt în toate proiectele. Aș face aproape orice pentru el, normal că o baie în lapte nu m-a deranjat. Totul a fost bine și frumos până a început să se răcească apa – stăteam și tremuram goală în cadă, acoperită doar de spumă, așteptând momentele în care se striga <MOTOR> și îmi intram în rol. Supriza maximă a fost efectul asupra pielii mele: niciun tratament de înfrumusețare și nicio cremă nu mi-au lăsat pielea atât de catifelată. Abia acum am înțeles de ce făcea Cleopatra baie în lapte!”, povestește amuzată NAVI.

Echipa care s-a ocupat de look-ul lui NAVI și al lui Andrei Neagu în clip este formată din Gabi Urda (stilist), Alexandra Neațu (make-up artist) și Alexandra Ciobanu (hair stylist).