Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, Alb Negru, Dan Cruceru & Co au avut castig de cauza la masa verde si au obtinut o victorie de 3-0 in fata Italiei!

Au inceput cu dreptul primul meci al Nationalei Artistilor Fotbalisti si au terminat cu o victorie pentru Romania care a batut Turcia cu 3-1! Dupa meciul de marti seara cu Italia, din cadrul Campionatului Mondial Art Football 2016, care se desfasoara in aceste zile in Rusia, la Moscova, meci pierdut cu 2-1, sesizand ca au fost cateva nereguli in lotul din teren al Italiei, Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, Alb Negru, Dan Cruceru & Co, mai precis, toata echipa Nationalei Artistilor Fotbalisti au facut contestatie. Aceasta a fost depusa in seara de dupa meciul cu Italia in care echipa Romaniei a pierdut cu 2-1. Se pare ca artistii nostri au avut castig de cauza si dupa decizia organizatorilor, au fost declarati invingatori!

Desi a fost pierdut in teren cu scorul de 2-1, meciul de marti dintre  Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania si echipa similara a Italiei, sustinut in cadrul Campionatului de fotbal  al artistilor 2016, a fost castigat la masa verde cu 3-0 in urma contestatiei facuta de echipa Romaniei. Reprezentanta Italiei a folosit un lot necorespunzator in teren. Regulamentul spune ca ai voie sa folosesti in teren doi fosti fotbalisti, unul peste 39 de ani si celalalt peste 40, cu activitatea incheiata si un alt sportiv de alta profesie. Ei au folosit nu mai putin de 5 fotbalisti in teren, dintre care doi activi (26-34 de ani), fiind 8 fotbalisti si sportivi de alta profesie in acelasi timp in teren. Astfel, dupa contestatie, s-a luat decizia ca Romania sa mearga cu inca o victorie de 3-0 cu Italia, dupa cea impotriva Turciei cu 3-1. Asta pentru ca meritam!” , a lamurit situatia Aurelian Temisan, unul dintre cei trei membri fondatori ai Nationalei de Fotbal a Artistilor, care dateaza din anul 1991.

Cel mai important lucru este insa faptul ca din 2007 de cand exista competitia asta, noi si japonezii suntem prezenti la toate editiile si suntem cele mai corecte echipe din punct de vedere al respectarii regulamentului. Noi fiind de altfel si cea mai performanta echipa din campionat pentru ca in ultimii 3 ani am fost si vice-campioni si campioni si am ocupat si locul al treilea. Performanta din partea noastra exista nu doar pe teren ci si pe scena unde se pare ca show-ul Romaniei de acum 3 zile triumfa si e in primele locuri fruntase, fata de celelalte spectacole sustinute de celelalte tari”,  a mai completat Temi.

Artistii romani s-au pozat cu fotbalistul Carles Puyol si  Gianni Infantino, Presedintele FIFA

Temisan si  Carles PuyolNationala Artistilor Fotbalisti din Romania a dat nas in nas cu celebrul Carles Puyol, pe acelasi teren pe care joaca si ei in Campionatul Mondial Art Football 2016. Au profitat astfel de ocazia de a imortaliza momentul si au urcat apoi fotografiile cu Puyol pe paginile oficiale de Facebook.

“Cu Puyol ne-am intalnit pe stadion, unde au fost invitate toate echipele din cadrul campionatului pentru a vedea un meci intre selectionata organizatorilor de aici de la Art Football si o selectionata  de-a lui FIFA, in care a jucat si Carles Puyol si Presedintele FIFA, Gianni Infantino. Organizatorii au promovat astfel si Campionatul Mondial de Fotbal din 2018 la care speram ca va participa si Romania. Dupa ce s-a terminat meciul lor, toate echipele participante la campionatul mondial al artistilor, au fost invitate pe teren pentru a face o poza oficiala de grup  si  m-am trezit langa Puyol. Asa ca n-am putut rata ocazia de a face o poza cu el!”, a mai adaugat Temisan.

Urmatorul meci al Nationalei Artistilor Fotbalisti va fi cu Olanda, azi, pe 2 iunie, incepand cu orele 18, si va putea fi urmarit live aici: http://art-football.com/news/422/

Victoria de astazi, daca scorul va fi favorabil echipei reprezentata de Romania, va fi un cadou pentru ziua de nastere de maine a lui Temisan.

Vor urma apoi semifinala si finala Campionatului Mondial Art Football 2016, care urmeaza sa aiba loc pe 5 iunie.

Echipa Nationalei Artistilor Fotbalisti este compusa din: Aurelian Temișan, Cosmin Selesi, Dan Cruceru, Lucian Ghimiși, Ghedi Kamara, Mircea Brânzei, Rareș Varniote, Andrei Ștefănescu, Daniel Chiriță, Mateiu Andrei, Valentin Stan, Marius Mitu, Cristian Dumitrache, Paul Gheorghe, Lixandru Florin, Yurchevici Marian, Beniamin Cioanta, Florin Moise si Cornel Păsat.

Si anul acesta, echipa condusa de fostul internațional Daniel Chiriță este pregătită pentru o nouă luptă contra celor 16 tări participante la competiție.

Romania…Victorie!

Show cu Nationala Artistilor Fotbalisti pe scena