Natalia Mateuț și Giani Kiriță, la un pas să rupă tiroliana în finala “Splash! Vedete la apă”

Natalia Mateuț și Giani Kiriță,  la un pas să rupă tiroliana în finala “Splash! Vedete la apă”
loading...

Duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, în marea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă”, Natalia Mateuț și Giani Kiriță vor executa un salt în tandem și își vor face intrarea în concurs într-un mod inedit.

Întrucât toți cei opt finaliști vor întruchipa în seara cea mare a show-ului câte un personaj, Giani și Natalia vor fi, duminică, Tarzan și Jane și își vor face apariția la Bazinul Olimpic pe… tiroliană. Puțin a lipsit însă ca spectaculoasa lor intrare în scenă să se încheie într-un mod nefericit.

Asta pentru că exact cu câteva secunde înainte ca ei să se lanseze deasupra apei, cablurile tirolienei au cedat. Au fost necesare mai bine de 45 de minute pentru înlocuirea lor și reluarea filmării.

Incidentul nu le-a diminuat însă curajul celor doi concurenți. Ei au făcut coborârea la canapeaua concurenților pe tiroliană și, de la platformă, au executat o săritură îndrăzneață.

“Giani este un protector al femeilor. Știe să le țină, așa că m-am lăsat în mâinile lui”, spune Natalia.

Ce săritură vor executa Giani Kiriță și Natalia Mateuț, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, în marea finală “Splash! Vedete la apă”.

Categorii: MASS MEDIA

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro