Miercurea aceasta, de la 20:30, un nou episod al emisiunii „În puii mei!” va fi difuzat la Antena 1, iar printre invitaţii speciali ai ediţiei se numără şi fosta asistentă tv a lui Mihai Morar, Natalia Mateuţ.

„Propunerea de a juca alături de Mihai şi echipa sa a venit într-un moment foarte bun. În niciun caz nu mă consider actriţă de comedie, am foarte multe de invăţat, dar mă bucur că cei de acasă mă vor putea vedea şi într-o altfel de ipotază”, a povestit Natalia.

Natalia va juca în mai multe scheciuri realizate de echipa „În puii mei!”, însă în această săptămână telespectatorii o vor putea urmări interpretând rolul unei profesoare de religie, în liceul în care director este tocmai torţionarul Vişinescu.

„Miercuri voi fi o profesoara sexy, de fapt eu joc rolul unei tipe sexy, sub diverse forme, în toate scheciurile. Ba chiar va exista o scenă în care sunt chiar eu, Natalia”, a povestit ea amuzată, continuând „dialogul cu Mihai e unul spumos, savuros, aşa că râdem, la filmări”, mai spune Natalia.

Tot în episodul de miercuri, la „În puii mei!”, telespectatorii îl vor putea urmări pe Andrei Versace într-un scheci fabulos, în care acesta este implicat într-un accident rutier şi ajunge în Rai, pe Adrian Mititelul într-o vizită de excepţie la logoped, dar şi pe Roby Roberto, într-o întâlnire savuroasă cu iubita sa, Daniela. Ce alte surprize a mai pregătit echipa, telespectatorii vor putea urmări miercurea aceasta, de la 20:30, într-un nou episod „În puii mei!”, la Antena 1.

natalia mateut