Nadir și Andreea Antonescu se imită unul pe altul, la “Te cunosc de undeva!”

Nadir și Andreea Antonescu se imită unul pe altul, la “Te cunosc de undeva!”
loading...

Ruleta personajelor le-a pregătit o surpriză Andreei Antonescu și lui Nadir, în ediția de sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 20.00, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, când vor trebui să se imite unul pe altul.

“Sunt sigur că ruleta are ceva cu mine! Încearcă să scoată untul din mine”, e de părere Nadir.

“Cel mai greu îmi este să reproduc mișcarea aceea din piept a Andreei. Cred că mie îmi e mai greu să mă transform în Andreea, decât Andreei să se transforme în mine”, continuă el.

La rândul ei, Andreea spune că cel mai dificil i-a fost să redea privirile lui Nadir. “Nici fizicul nu mă ajută”, a mai spus ea.

Pentru ca Nadir să semene cât mai bine cu Andreea, aceasta i-a împrumutat pentru câteva ore lănțișoarele și brățările de care nu se desparte aproape niciodată.

“I-aș fi dat și costumația mea de scenă, dar nu-l încape”, a mai spus ea,

Cât de bine vor reuși Andreea Antonescu și Nadir să se imite unul pe altul, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 20.00, în cea de-a opta ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”

 

Categorii: MASS MEDIA

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro