Cine spune că minuni nu există, se înşeală. Rugile românilor au fost auzite. Proiectul iniţiat de un grup de tineri români este pe cale să producă marea schimbare în România.

Noua Românie strică ploile politicienilor. În timp ce presa vuieşte de partidul lui Cioloş, în curs de înfiinţare, care va „Salva România” la fel cum USR a salvat-o, PNR pregăteşte mutarea anului în politica românească.

Preşedintele PNR a confirmat în exclusivitate pentru recentNEWS.ro că în luna iunie, Noua Românie pregăteşte o mutare spectaculoasă pe scena politică care va da peste cap toate calculele politice.

„În iunie, lucrurile se vor schimba radical pe scena politică din România. Din păcate nu pot detalia mai mult, dar vă asigur că milioane de români se vor bucura de veste. Mai aveţi puţină răbdare„, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Deşi nu a vrut să confirme, Preşedintele PNR a dat de înţeles că în luna iunie, Noua Românie va face marele anunţ aşteptat de milioane de români. Şi că acest anunţ va produce un cutremur pe scena politică.

Anunţul ar putea fi făcut pe 17 iunie când PNR împlineşte trei ani de la înfiinţare, iar în aceeaşi zi, la Sala Amfiteatru a Institutului Naţional de Statistică, va avea loc şi Adunarea Generală a Partidului Noua Românie.

Noua Românie a luat fiinţă în 17 iunie 2015, la iniţiativa a patru tineri care nu au mai făcut politică şi care nici nu au fost membri ai altor partide: Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Turţia şi Cristian Drăghiceanu.

În prezent, 32 de organizaţii locale, dintre care şase sunt în Bcureşti, cinci în Diaspora şi 21 în marile oraşe din ţară.

Dacă şi tu te-ai săturat de actualii politicieni şi îţi doreşti în mod real o schimbare în bine în România, nu mai sta pe margine, alătură-te echipei PNR şi fii parte a schimbării. Ajută-i să se facă cunoscuţi în toată ţara, în ciuda faptului că sunt interzişi la tv.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.