Motivul pentru care Cheloo nu se mai uită la fotbal de mai bine de 10 ani!

O mare dezamăgire l-a făcut pe Cheloo să renunțe să se mai uite la meciurile de fotbal, după cum chiar acesta a mărturisit. Supărarea durează de mai bine de zece ani, a povestit juratul iUmor, și nu dă semne că va dispărea. 

După un număr de stand-up extrem de acid la adresa echipelor de fotbal din România, Cheloo s-a declarat și el nemulțumit de evoluția acestui sport în țara noastră.

”Eu m-am uitat din 1998 la 5-6 meciuri ale naționalei, iar la fotbal în general cred că m-am uitat de vreo zece ori în total. Mie mi-a plăcut acest sport toată copilăria, mă uitam cum se închină tatăl meu la icoană de câte ori juca Steaua. Am trăit fiecare dramă a echipei Steaua, a naționalei, până într-o zi din 1998, când am muncit de dimineață până seara, am alergat două stații de tramvai ca să ajung la terasă să văd meciul și România a pierdut! Cred că de atunci nu m-am mai uitat de zece ori la fotbal”, a povestit juratul iUmor.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea iUmor a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați în fața cărora sute de umoriști din întreaga lume și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea) și Doina Teodoru (sezonul al III-lea).