În prima ediție a reality show-ului, „Burlăcița” Daniela Crudu a ales nu 10, ci 11 bărbați care să o însoțească în frumoasa Toscana, acolo unde se va desfășura întregul ritual de seducție.

Fericiți că sunt cu un pas mai aproape de inima ei, pretendenții speră să îi demonstreze cât mai repede că au toate atuurile unor gentlemani. Întâlnirile la care îi invită „Burlăcița” reprezintă prilejul ideal pe care îl are fiecare dintre ei pentru a-i arăta cât de mult își dorește să o cucerească.

Deși poate părea greu de crezut, miercuri, 16 septembrie, unul dintre concurenți ratează prima întâlnire cu „Burlăcița” pentru că… întârzie.

Cu toate că își dorește să facă o impresie cât mai bună, tânărul zăbovește mult prea mult în fața oglinzii, iar asta îl face să piardă ocazia de a petrece câteva clipe alături de cea pe care speră să o cucerească.

Dacă Daniela îi va mai acorda a doua șansă sau, dimpotrivă, dacă acesta este un motiv întemeiat pentru a-l elimina, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind miercuri, de la 20:30, a doua ediție a reality show-ului „Burlăcița”.

Dependentă de adrenalină, Daniela va dori să afle dacă bărbații care roiesc în jurul ei sunt la fel de curajoși, așa că le va propune o plimbare cu barca, iar apoi o întâlnire în parcul de distracții. Unul dintre concurenți va avea parte de o întâlnire privată, iar el și „Burlăcița” se vor bucura de o plimbare romantică, la malul mării, pe doi cai superbi.

„Mie îmi plac foarte mult caii. Bunicul meu era geambaș și de mică am crescut în preajma lor”, povestește Daniela. Întâlnirea continuă cu o cină romantică, luată pe plajă, iar întreaga experiență o va face pe Daniela să exclame: „Întâlnirea cu el a fost ceva deosebit”.

Cine este tânărul care pare să o fi cucerit pe burlăciță la prima vedere și cine este primul eliminat din acest reality show, miercuri, de la 20:30, la Antena 1.