Simona Halep continuă să fie capul de afiş al discuţiilor în tenisul mondial, după turneul memborabil făcut la Melbourne. O mare campioană explică de ce daneza i-a luat faţa româncei în finala de la Australian Open.

Chris Evert, legenda tenisului feminin, a lansat o teorie surprinzătoare despre Caroline Wozniacki, jucătoare care a învins-o pe Simona Halep în finala de la Australian Open, scor 7-6, 3-6, 6-4.

Evert e de părere că ascensiunea Carolinei Wozniacki se datorează în mare parte logodnicului ei, David Lee. Explicaţia ar fi că daneza a putut să depăşească orice barieră profesională după ce s-a împlinit pe plan personal: „Simt că David i-a dat Carolinei o inspiraţie adevărată, o motivaţie. A fost tot timpul lângă ea, ştia despre ce presiune este vorba. Prezenţa sa i-a oferit jucătoarei un sentiment de calm şi o concentrare mult mai bună”, a spus Evert, deţinătoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu, într-un interviu pentru „The Post”.

Caroline s-a logodit cu David în noiembrie 2017, dar cei doi formează un cuplu din luna februarie a anului trecu. Lee s-a aflat în loja ei atât la Turneul Campioanelor, cât şi la Australian Open, ambele competiţii fiind câştigate de Wozniacki. Americanul este un baschetalist foarte cunoscut, care a evoluat pentru echipele New York Knicks, Golden State Warriors, Boston Celtics, Dallas Mavericks şi San Antonio Spurs. În schimb, Simona Halep nu are nicio relaţie oficială în acest moment.