Seco Dubravko, croatul milionar care a bătut-o măr pe Daniela Crudu, are tupeu fără margini. Bătăuşul s-a dus peste victimă la Spitalul Universitar. Daniela Crudu se teme să nu fie agresată din nou de croat.

Daniela Crudu a ajuns la Spitalul Universitar, cu răni pe faţă, mâini şi picioare şi plină de sânge. Vedeta Tv a fost internată de urgenţă la spital.

Daniela Crudu a avut nevoie de intervenție medicală de urgență după ce iubitul său – despre care a spus că nu l-a mai văzut niciodată într-o astfel de stare – i-a aplicat o ”corecție”.

În timpul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos a dezvăluit că Daniela Crud a crezut că va fi omorâtă în bătaie și tocmai de aceea a luat decizia de a fugi, desculă, din mașină.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a mărturisit Cruduța lui Dan Capatos.

Potrivit informațiilor furnizate de spynews.ro, iubitul croat al Cruduței a fost la spital după ce a agresat-o. Era nervos fiindcă nu i s-a permis să pătrundă în salonul unde se afla Daniela Crudu și s-a interesat dacă starea acesteia este gravă.  În ciuda tentativelor de a ajunge în preajma ei, croatul a fost tratat cu refuz, așa că a părăsit spitalul, în aceeași stare de nervi. Polițiștii au emis un ordin de restricție valabil 5 zile iar Daniela Crudu solicită prelungirea ordinului de protecţie, semn că se teme în continuare de croatul bătăuş.