Oana Turcu și Monica Tatoiu stau la povești de viață într-un jacuzzi. Sinceră și dezinvoltă, așa cum a fost dintotdeauna, Monica Tatoiu îi va mărturisi realizatoarei emisiunii „Refresh by Oana Turcu” principiile după care s-a ghidat mereu în viață.

Mâine, de la 16:00, la Antena Stars, Monica Tatoiu se pune pe făcut dezvăluiri, din jacuzzi.

„Nu există nicio femeie care să nu ajungă să-și dorească să-i dea bărbatului ei una în cap. Important este să nu o facă. Tinerii din ziua de azi confundă iubirea cu căsătoria, nu au nicio legătură, de aceea sunt atâtea divorțuri. Locul femeii este lângă soțul ei. Femeile nu trebuie să doarmă cu copiii, iese un dezastru”, crede femeia de afaceri, care dezvăluie și rețeta unei relații pe termen lung.

Monica Tatoiu a mizat pe sinceritate și deschidere și atunci când și-a educat copilul, căruia i-a vorbit atât despre bucuriile vieții, cât și despre pericolele ei.

„Trebuie să le vorbim copiilor despre sexualitate ca despre un lucru normal. Nici urât, nici frumos”, susține ea.

Tot invitata de sâmbătă a Oanei Turcu recomandă femeilor care vor să se mențină în formă să facă un copil după 40 de ani, pentru că „renaști efectiv, te regenerezi”.

Fuego, cel care spune că nu are timp să practice niciun sport, dar face zilnic… cu gândul, dă microfonul pe gantere și merge la sală cu Oana Turcu.

„Îmi plac bancurile despre mine. Le citesc pe toate și mă distrez copios. Poporul român este născut artist”, mărturisește Fuego.

Printre multele dezvăluiri pe care le va face în cadrul ediției de mâine, artistul va povesti și cum și-a pierdut viața unul dintre bunicii lui.