Monica Tatoiu este o mare iubitoare de animale și vorbește despre această mare pasiune a ei, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Femeia de afaceri are o curte impresionantă și o mulțime de viețuitoare în ea: păsări, broaște țetoase, o iguană, câini, pisici, ba chiar mărturisește că și-ar fi dorit și un cal la un moment dat, dar soțul ei a considerat că nu este o idee bună.

”Este un rai aici, este adevărat, dar ca orice rai și acesta este construit cu mult sacrificiu și cu multe rețineri. Animalele sunt ca și oamenii, unele sunt tandre, iubitoare și altele rele, agresive, egoiste. Ca și copiii noștri, care pot fi complet diferiți, deși sunt făcuți de aceiași părinți. Nu vă luați animale dacă nu sunteți capabili să iubiți. Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii”, spune Monica Tatoiu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Despre zecile de animale pe care le are în grijă în curtea sa, dar și despre provocările prin care trece având acasă o mică grădină zoologică, Monica Tatoiu vorbește sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.