Renumitul medic oftalmolog, Monica Pop aruncă bomba după moartea actriţei Stelei Popescu. Doctorul susţine că actriţa a ajuns la un alt eveniment, decât cel la care fusese invitată, lucru care a enervat-o la culme în seara respectivă şi asta i-a cauzat hipertensiunea arterială care a dus la producerea accidentului vascular ce i-a provocat moartea.

Organizatorii evenimentului la care a participat Stela Popescu cu două zile înainte de a fi găsită moartă în casă, sunt vinovaţi de moartea actriţei. Dosarul penal deschis de procurori după decesul Stelei Popescu, pe motiv de moarte suspectă, nu a fost închis. Cercetările continuă.

În acest context, medicul Monica Pop face dezvăluiri bombă despre moartea regretatei actriţe, pe contul de socializare: STIRE BOMBA !!!Aflu ca, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes ci a fost dezinformată și atrasa la o „copie”.  În plus, ca nu i-au trimis mașina, ca a asteptat citeva ore, TOATE A ESTEA PROVOCINDU-I O STARE NERVOASA CU URMARILE CUNOSCUTE! Deci, se pare ca NU ERA INCOERENTA ȘI CA, IN REALITATE SI-A EXPRIMAT REVOLTA DE A FI AJUNS ÎN ALTA PARTE! („de ce m-ati adus aici”, „m-am tot imbracat si m-am tot coafat”, etc!) Foarte revoltata de ce s-a întâmplat de fapt! Nu era nici un afiș, nici o sigla cu denumirea galei, asa cum s-a spus că se numea! Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat si inregistrat la OSIM! Acolo se pare ca era altceva! Și ca au fost premiati si BARBATI! DECI, NU ERA GALA FEMEILOR DE SUCCES! E INCREDIBIL! DACA E ASA! SA RASPUNDA CEI IMPLICAȚI!  Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevaratei Gale a Femeilor de Succes, organizata anual ! Daca e adevarat, (si asa pare a fi) cum si de ce NU S-A SESIZAT NIMENI PÂNA ACUM?!!!

Mihaela Șerban, organizatorul evenimentului la care a participat Stela Popescu, a scris un mesaj pe facebook, la scurt timp după moartea actriței Stela Popescu: Am sa fiu la fel de obiectiva si am sa spun ADEVARUL despre confuzia creata cu ultima aparitie a doamnei Stela Popescu la un eveniment confuz, crezand ca este vorba despre adevarata Gala Femei de succes, care este un proiect national protejat! Ultima mea comunicare cu doamna Stela Popescu a fost foarte coerenta, nu era deloc incoerentă cum a spus o anumita televiziune! Eu am vb cu domnia sa și am invitat-o la Gala Femei de succes cu două săptămâni in urma, dansa spunandu-mi ca va veni cu drag si la aceasta editie, deoarece a participat la o serie de editii inca din 2003 și i-a placut foarte mult! Noi intotdeauna am comunicat si colaborat foarte frumos! Eram foarte apropiate și ne sfătuiam cu galele, ca perioade, sa poata participa! Urma sa facem gala pe 5 decembrie, dar la rugamintea unor mari artisti, care au filmari in aceste perioade, am amanat gala cu inca o saptamana in luna decembrie! Am revenit cu telefon la domnia sa acum 2 zile, să-i spun că am amanat gala si urmeaza sa aiba loc o saptamana mai tarziu in decembrie, dar domnia sa era foarte suparata cand am sunat-o! Mi- a explicat coerent si clar ca a mers cu o seara inainte la un eveniment fals, crezând că este vorba de adevarata Gala Femei de succes si acolo s-a suparat foarte mult, cand a vazut ca nu era aceeasi gală, nu erau aceeasi organizatori și a fost tratatata cu indiferenta ca nu i s-a trimis nici măcar o mașină, iar dansa s -a pregatit, s-a coafat si a stat 2.30 minute imbracata, asteptand sa fie luata de acasa, asa cum faceam eu de fiecare data! A crezut că am pus pe altcineva din organizare sa o sune de la gala noastra adevarata si de aceea in final s-a dus! Se crease o mare confuzie! Nu este drept sa se spuna despre doamna Stela Popescu ca nu mai era coerenta la ultimul eveniment la care a aparut, asa cum a prezentat aseara la Kanal D! Doamna Stela era foarte coerentă , dar nu-si găsea cuvintele de suparare pe organizatorii evenimentului, pentru ca domnia sa a crezut ca vine la Adevarata Gala Femei de succes si a nimerit la un eveniment confuz, care nu a tratat-o cu respect!Nu i-au trimis măcar un taxi, la valoarea dansei si s-a simtit extrem de jignita! Îmi pare rău pentru ce s-a intamplat doamna noastra draga, Stela Popescu! Eu si echipa mea din organizare am tratat-o intotdeauna cu mare respect si am luat-o mereu de acasa, ca si pe doamna Tamara Buciuceanu si alti mari artisti in varsta! !Așa au tratat o mare actrita in ultimele clipe de viata! Nu pot sa spun decat sa le fie rusine celor care nu respecta valorile nationale si incercă să copieze marile proiecte de pe piata! Este inuman ce s-a întâmplat!

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular. Actrița a fost înmormântată pe 26 noiembrie, cu onoruri militare la Mânăstirea Cernica.