Monica Niculescu o face praf şi pulbere pe Caroline Wozniacki din cauza comportamentului nesportiv al danezei din timpul meciului de joi, disputat în optimi de finală la Doha. Românca o acuză pe Caroline Wozniacki de lipsă de fair-play.

Monica Niculescu o pune la punct pe liderul mondial. În primul set al duelului din optimile de finală ale turneului de la Doha, Caroline Wozniacki s-a plâns arbitrului de scaun de sunetele scoase de româncă în timpul punctelor şi a încercat să o imite pe jucătoarea noastră, pentru a-şi susţine cazul.

Reacţia Monicăi Niculescu nu s-a lăsat aşteptată.

„Foarte urât din partea ei, eu n-am mai auzit ca un număr 1 mondial să declare aşa ceva. Mi s-a părut foarte urât din partea ei. Eu aşa joc. Chiar sunt foarte dezamăgită de ce a zis şi mi se pare că-şi dă prea multă importanţă. Nu am vrut să intru în capul ei. Eu aşa joc şi aşa mă comport, aşa fac în fiecare meci şi nu am auzit pe nimeni să spună ceva. Mi se pare că lipsă de fair-play a fost ce a făcut ea, că s-a certat cu arbitrul şi m-a scos puţin din ritm, din păcate. Jucam foarte bine acolo, revenisem şi faptul că s-a certat cu arbitrul şi a tras de timp mi s-a părut lipsă de fair-play. M-a scos din ritm cu cearta aceea. Arbitrul a spus că nu vede ceva în neregulă, dar ea a tras foarte mult de timp”, i-a spus Niculescu corespondentului Digi Sport, Gabriel Morariu.

Daneza a acuzat-o pe Niculescu de faptul că ar încerca să trişeze, pentru că „este singurul mod în care poate câştiga„.

Wozniacki a continuat şi în interviurile de la finalul meciului să o acuze pe Monica de lipsă de fair-play. „A încercat să mă irite”, s-a plâns liderul mondial.

”Gemea atunci când loveam mingea și acest lucru nu ar trebui să se întâmple”, a spus și Wozniacki, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Ieşirea nervoasă a danezei a venit în momentul în care tocmai pierduse un avantaj de 4-1 şi fusese egalată, la capătul unui game în care românca de 30 de ani a reuşit să facă spectacol şi să-şi determine adversara să comită greşeli care nu îi sunt caracteristice. În cele din urmă daneza s-a impus cu 7-5, 6-1 şi s-a calificat în sferturi de finală.