Monica Niculescu s-a calificat vineri seară, pentru prima dată în carieră, în semifinalele probei de dublu feminin ale turneului de tenis de la Cincinnati, alături de chinezoaica Su-Wei Hsieh.

Dacă la simplu nu mai joacă mare lucru, Niculescu bifează sucees după succes în proba de dublu. Perechea româno-chineză s-a calificat vineri seară în semifinale la Cincinnati după ce au învins în sferturi perechea formată din Lyudmyla Kichenok şi Lesia Tsurenko, scor 6-2, 7-5.

Monica Niculescu şi Su-Wei Hsieh vor juca în semifinale contra perechii formate din Sania Mirza şi Shuai Peng.

Pentru accederea în semifinale la Cincinnati, Niculescu şi Su-Wei Hsieh şi-au asigurat un cec în valoare de 37,278 dolasri şi câte 350 de puncte WTA.

Din păcate, Irina Begu şi Raluca Olaru au fost eliminate în sferturi la dublu de perechea formată din Sania Mirza şi Shuai Peng, scor 3-6, 7-6(7-1), 10-3.

Şi Horia Tecău a părăsit competiţia de dublu masculin de la Cincinnati, unde făcea pereche cu olandezul Jean Julien Rojer. Cei doi au fost eliminaţi în două seturi, scor 6-7(6-8), 4-6, de perechea formată din Jamie Murray şi Bruno Soares.

Simona Halep va juca sâmbătă dimineaţă de la ora 02,00 (ora României), în direct la Digi Sport, în sferturi cu britanica Johanna Konta.