Monica Niculescu a pierdut în mod rușinos, meciul de tenis jucat, joi, în turul doi la Antwerp cu iberica Carla Suarez Navarro. Româna nu a fost în stare să câștige niciun game pe propriul serviciu timp de două seturi.

în optimi de finală la turneul de tenis WTA Premier de la Antwerp, Belgia, dotat cu premii în valoare de 731,000 de dolari.

Monica Niculescu, numărul 57 mondial, a fost eliminată joi, de iberică, după un meci extrem de slab făcut de româncă.

După ce a câștigat primul set cu 6-4, jocul Monicăi Niculescu s-a prăbușit în mod inexplicabil în seturile doi și trei. Românca și-a pierdut la zero setul doi. Iar în setul trei, după ce a debutat cu break, și-a pierdut de trei ori la rând serviciul, a făcut re-break la 5-1, ca mai apoi să piardă partida pe propriul serviciu.

Monica Niculescu a pierdut astfel partida în fața ibericei Carla Suarez Navarro, a cincea favorită în turneul de simplu feminin, după două ore și un minut de joc.

Pentru accederea în turul doi la simplu feminin, Monica Niculescu va primi un cec în valoare de 8258 de euro și 55 puncte WTA.

Niculescu va juca azi și în sferturi de finală la dublu feminin unde face pereche cu olandeza Michaella Krajicek. Perechea româno-olandeză va juca în sferturi contra echipei formate din An-Sophie Mestach și Alison van Uytvanck.