Monica Bîrlădeanu găteşte la Chefi la cuțite

Noul sezon al competiției gastronomice de la Antena 1 abundă în surprize și noutăți, iar invitații speciali, care se prezintă în fața Chefilor cu preparate gătite chiar de ei, nu lipsesc din rețeta show-ului.

Astfel, de-a lungul audițiilor pe nevăzute din sezonul 10 Chefi la cuțite, telespectatorii îi vor putea vedea evoluând în bucătărie și așteptând cu emoție verdictul Chefilor pe Iulia Albu, Florin Ristei și iubita lui, Naomi, Monica Bîrlădeanu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, What’s UP și Jean de la Craiova. Aceștiaîșipropunsă-isurprindă cu farfuriile create de ei pe Sorin Bontea, CătălinScărlătescuși Florin Dumitrescuîntr-un sezon special, care marchează 10 ani de prietenieșirivalitateînfaimosul trio al juraților.

A mai rămas foarte puțin până când telespectatorii vor putea descoperi, rând pe rând, surprizele noului sezon. Cel mai îndrăgit show culinar din România revine la Antena 1 la sfârșitul săptămânii viitoare! Chefi la cuțite va avea o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5,  6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

O altănoutate a sezonului special estefaptulcăshow-ul are pentru prima data douăprezentatoare: Irina FodorprezintăprimeleedițiiChefi la cuțite, rol pe care l-a preluatatuncicândGina Pistol a fostdiagnosticată cu Covid-19.  Iar Gina revineînurmătoareleediții, fiindu-le alăturiChefilorșiconcurențilorpânăînfinală. Dupăpremieramaraton, show-ulculinarva fi difuzat de treiori pe săptămână la Antena 1,înfiecareluni, marțișimiercuri, de la ora 20:30.