Mâine, de la 16:00, la „Refresh by Oana Turcu”, Monica Anghel povestește că are o relație foarte frumoasă cu părinții ei și una de-a dreptul specială cu tatăl ei.

„De la tata am pasiunea pentru cai”, mărturisește invitata, aflată chiar într-un centru de echitație.

Bărbații sunt și ei un fel de animale, tot de turmă, și ei se sperie și vin la noi să-i liniștim, noi suntem alinarea lor. Noi, ca soții, avem rolul de a-i echilibra și de a-i hrăni. Deci, iată că asemănarea este foarte mare”, declară Monica Anghel. Artista îi va mărturisi Oanei Turcu faptul că nu mai este adepta niciunei cure de slăbire.

„Nu mai țin nicio dietă, asta nu e viață, să te uiți mereu la ce mănânci, să nu poți să mănânci un mic sau să bei o bere. Am alte calități, chiar dacă nu am un corp perfect. Sunt o tipă inteligentă, cu simțul umorului și dată naibii”, se amuză ea.

Tot în ediția de mâine a emisiunii difuzate de Antena Stars, Lora mărturisește că își dorește foarte mult să devină mamă, dar se și teme totodată.

„Eu, când am primit cățelul, m-am panicat, mă gândeam ce o să fac dacă se îmbolnăvește, ce mă fac dacă are nevoie de mine și eu nu sunt, îți imaginezi cum o să fac atunci când voi avea un copil”, declară Lora, care mai spune că este îndrăgostită, dar că nu are o relație.

Cântăreața va mai dezvălui și faptul că mama ei a simțit că mariajul ei nu va dura, dar nu a vrut să o influențeze deloc.

Mama a știut de la început că eu și Dan nu am fost făcuți unul pentru celălalt, dar nu s-a băgat. L-a simțit băiat bun. A fost interesată să nu sufere niciunul dintre noi. A simțit că nu vom rezista decât o perioadă”, mai declară Lora.