Moment şocant a avut loc vineri seară la emisiunea Românii au talent de la Pro TV. Juraţii au fost îngroziţi, la fel şi cei doi prezentatori, iar mulţi spectatori şi-au pus mâna la ochi, neputând să se uite la momentul de contorsionizm extrem.

Un concurent a reuşit să uimească juriul, publicul şi probabil o ţară întreagă cu reprezentaţia sa unică de contorsionism.

The Gummi Guru a avut o reprezentație care i-a uluit atât pe jurați, cât și pe cei prezenți în sală. Gummi a avut un număr uluitor de contorsionism.

Prins de picioare de doi bărbați, The Gummi Guru a fost răsucit de brațe de Smiley şi Pavel Brtoş,  până când concurentul a depășit o rotație de 360 de grade.

„Eu nu pot să îmi leg șireturile și tu vii așa aici. Nu mai știu cu ce fac pipi de multe ori. De asta rămâne pământul nelucrat”, a putut fi auzit cum spune Florin Călinescu.

„Închidem emisiunea aici!”, a fost reacția lui Andi Moisescu. „Asta e de un 10 perfect. E altceva față de ce a, văzut până acum”, a completat Andra.

„După ce că ești cum ești mai vii și cu șarpele la tine!”, mai spus Florin Călinescu.

Andra a închis ochii și a avut o grimasă a feței. Imediat, Florin Călinescu a întors privirea, iar Andi Moisescu a rămas pur şi simplu şocat de ceea ce a văzut.